2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدا چه حسی دارید تو خیابون؟ 

اکثر وقتا غیرتی 🤦🏾‍♀️نه اینکه اذیت کنه ها میگه تنها نرو بیرون ، یا دوس نداره بیرون رفتنی زیاد ارایش کنم .

رمان صحرا رو مینویسم ،برای خوندنش به تاپیکهام‌ سر بزنین.
اکثر وقتا غیرتی 🤦🏾‍♀️نه اینکه اذیت کنه ها میگه تنها نرو بیرون ، یا دوس نداره بیرون رفتنی زیاد ارای ...

من مشکل اینطوری ندارم. ولی حسی خوبی ندارم. انگار من خیلییییییی جون ترم. چون بی بی هم هستم

منو همسرم هفت سال تفاوت داریم من کلا بی بی فیسم و اون ورزشکار و بسیاااار پرجذبه ولی مهررربون🤩🥰 چندبار کسایی که مارو نمیشناختن فک کردن مثلا من برادرزاده یا خواهرزاده اش هستم 😬🥴🤕☹️ من ۳۴ اون ۴۱ هس ولی کلا من لوس مانند هس اخلاقم و صورتمم ژنتیکی کمتر میزنیم تیپمم اسپرته خودش دوس داره بیستر باهم ست میشیم ولی این اخرا خاله اش پیر شده ی چی گفت همه از خنده مردن من ی دختر نه سالع دارم وقتی اومدم تو خاله اش فک کرد من دختر همسرم هستم گفتم دیکه تاااا این حد اخه 😬🥴🥴🤩🤩 ولی همسرم ناراحت نمیشه میگه اتفاقا دوس دارم اون هیکلش ورزشکاری میگه مرد باید جذبه دار باشه سوسول چیه😑😆😆😆😆🤣

منو همسرم هفت سال تفاوت داریم من کلا بی بی فیسم و اون ورزشکار و بسیاااار پرجذبه ولی مهررربون🤩🥰 چند ...

همون دیگه من هم چنین حسی بهم دست میده. من انگار بی بی هستم. پسر من هم 9 سالشه. یکی دیگه هم تو راه