2777
2789
عنوان

خرید طلا از دیجی کالا

| مشاهده متن کامل بحث + 3170 بازدید | 82 پست
من یه تاپیک دارم دربارش میتونی ببینی😎بعدش تصمیم با خودت

تاپیکت را دیدم شما گفتی 30 سوت کم بوده حالا خوبه تقلبی نبودن من ترسم اینه که بدلی باشند و بديش این که اگه خوشت نیومد نمیتونی پس بفرستی اگر مرجوعی داشت آدم با خیال راحت‌تری خرید می‌کرد البته بعضی بچه ها گفتن یه هفته وقت داری پس بدی ولی به نظر من اینا دیگع پس نمیگیرن 😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیجی کالا کلاهبرداری محض از سوزن بگیر تا طلا همه چیش کلاهبرداری هست

منم از همین موضوع میترسم و تا حالا طلاش را نخریدم وگرنه صد بار رفتم تو سایتش هی میخواستم خرید بزنم و پشیمون شدم بعدش

تاپیکت را دیدم شما گفتی 30 سوت کم بوده حالا خوبه تقلبی نبودن من ترسم اینه که بدلی باشند و بديش این ک ...

نه مطمئنم مرجوعی داره میتونی زنگ بزنی پشتیبانی تا خیالت راحت بشه 

تقلبیم نمیدن

فاکتورشم باید از سایت بگیری پرینت بگیری

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
بنظرم شهر خودتون طلا دست دوم بخر.خیلی ارزونتر میفته یا بدون اجرت و مالیات.زیاد هست فقط باید مغازه ها ...

طلای دست دوم دوست ندارم عزیزم 

عصری رفتم بیرون از طلا فروشی خریدم 

نه مطمئنم مرجوعی داره میتونی زنگ بزنی پشتیبانی تا خیالت راحت بشه  تقلبیم نمیدن فاکتورشم باید ...

واقعا والا از بچه ها پرسیدم گفتن نه مرجوعی داره نه فاکتور میده منم ترسیدم همین عصر رفتم بیرون از طلا فروشی خرید کردم دیگه