2777
2789

@mixxmi

تاپیکاشو ببین

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اینجور کار نه کار ثابت

اگه ثابت میخوای باید بری دنبال مهارت مثلا کدنویسی یا فوتوشاپ 

برای یادگرفتن کدنویسی سایت کوئرا رو بهت پیشنهاد میکنم دانشجوهای دانشگاهای شریف و تهرانم هستن و این فضارو رقابتی هم میکنه برای مسابقه ها جایزه پولی هم میدن پروه هم معرفی میشه 

بدون مهارت ولی نیست یا دوره ایه کارا یا شرکتایی مثل پنبه ریز مثلا باید بری کار جذب یا فروش محصول 

کار ترید و ارز دیجیتالم هست که باز باید بری دوره بگذرونی

اگه ثابت میخوای باید بری دنبال مهارت مثلا کدنویسی یا فوتوشاپ  برای یادگرفتن کدنویسی سایت کوئرا ...

عزیزم شما ثبت نام کردی تو سایت؟ 

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁
منتظر یوزرو پسوردمم

اره ب منم ندادن هنوز