2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7431356/من-نمیتونم-بفهمم-چی-درسته-چی-غلط-شما-بهم-بگین-تورو-خدا-بیاین-فقط-

توی این تاپیک کامل نوشتمبگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین خواهر گلم من خودم دخترم و کامل شمارو درک میکنم..و میدونم که چی میگی

و میدونم که چقدر ناراحتی بابت پیامات و البته بهت حق میدم چون منم همیشه سعی میکنم بدون خطا باشم..و تمام تلاشم رو میکنم که با نامحرم کوچیکترین ارتباط غیر ضروری نداشته باشم و سعی میکنم در حد ضرورت صحبت کنم

ولی دامهای شیطون خیلی گسترده هست و ناها باید مواظب باشیم

اولا شما که در مرحله اول به نظر نمیاد کار بدی انجام داده باشی چون هیچوقت بهش ابراز علاقه نکردی و بلاکش میکردی

حالا اگه چند تا حرف هم که بهش زدی که از نظر خودت بده به هرحال گدشته و شما الان دیگه خودتو عذاب نده..چون عذاب هم بدی اون روزا دیگه بر نمیگرده که بتوای تغییرش بدی

شما تو یه مرحله از زندگیت این کار رو انجام دادی به هرحال ممکنه گاهی ماها خطا کنیم ولی همین خطاها هستن که باعث میشن ماها دفعه بعد حوایمون رو بیشتر جمع کنیم

ببین خواهر گلم من خودم دخترم و کامل شمارو درک میکنم..و میدونم که چی میگی و میدونم که چقدر ناراحتی ب ...

خیلی بیشتر بوده پیاما ولی من چون خیلی گذشته بیاد نمیارم

از طرفی همیشع مخالفت کردم باهاش

میفهمم چی میگی عزیزم ولی اصلا برام قابل هضم نیست

میگن که هر اتفاقی میوفته ممکنه یه خیر و صلاحی توی اون اتفاق باشه

کی میدونه شاید مثلا اگه این اتفاق براتونونمی افتاد شاید دفعه بعد بدتر از اون اتفاق میوفتاد..شاید خدا اینطوری برات رقم زده که بیشتر مواطب خودت باشی

البته اینا نباید باعث بشه که ما هی گناه کنیم و بگیم حتما صلاح بوده ها!!!!

ولی این اتفاق شما که صحبت کردن با نامحرم زیاد کار خوب و جالبی نبوده ولی خداردشکر اتفاق خیلی بدی نیوفتاده و برا همین خدارو شکر کن..چون وقتی دو تا نامحرم دارن با هم چت میکنن یا تو یه مکان قرار میگیرن نفر سوم مطمئن باش شیطانه

پس ماها باید خیلی مواظب باشیم

کسایی بودن و هیتن که از طریق یه چت معمولی با نامحرم به کجاها که کشیده نشدن

ولی خداردشکر که شما زود متوجه شدی

ببین خواهر گلم من دخترم و میخوام بیشتر در اینجور موارد اگه دوست داشته باشی با هم صحبت کنیم..میخوام یه چیزی بگم که دوست ندارم اینجا بگم..اگه دوست داری که حرفامو بشنوی و با هم صحبت کنیم درخواست رو قبول کن.

و اگر واقعا مایل نیستی و میترسی مشکلی نیست قبول نکن