2777
2789
عنوان

جاریم

120 بازدید | 13 پست

حاملس جفتش پایینه 

همون اول که دکتر استراحت داد هم بهش زنگ زدم هم حضوری رفتم دیدنش 

الان یکماه گذشته باید زنگ بزنم یا برم باز 

اصلا هیچ تماس با پیامی باهم نداریم 

مریضم بودم فهمید نه زنگ زد نه هیچی 

امشب صدای تیشه ازبیستون نیامد😞شاید به خواب شیرین فرهادرفته باشد😍

نه فقط تماس بگیر حالشو بپرس تو این کرونا صحیح نیست حضوری برین خونه زن بارداری م یارداری خطرناک داره

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فقط تماس بگیر حالشو بپرس تو این کرونا صحیح نیست حضوری برین خونه زن بارداری م یارداری خطرناک داره

باز زنگ بزنم 

شما چرا انقدر خانواده شوهر جاری خواهر شوهر اینارو جدی میگیرین ولش کن بابا به زندگی خودتون برسین خودت میگی وقتی من مریض بودم اون یک زنگم نزد کلی ادم هستن که هواشو داشته باشن نگران نباش

شما چرا انقدر خانواده شوهر جاری خواهر شوهر اینارو جدی میگیرین ولش کن بابا به زندگی خودتون برسین خودت ...

من رابطمو از اول کنترل کردم ایشون شما و فلانی خانوم صدا میکنم 

ولی رفتم خونش شنیدم گفته کروناعه مراعاتم نمیکنن 

الآنم نمی‌رم مادرشوهرم میگه جاریم گفته فلانی یک خبر نگرفت ازم 

شوهرم که میگه محل نده توقع ایجادنکن ولش