شوهرمم همینو میگه ولی دست خودم نیست فکرمیکنم هرکس کارمنده خیلی خوشبخته
اصلا همچین فکری نکن... دوست من ماماست یعنی خون گریه میکنه انقد خسته و کلافست.. البته یه دختر بدقلق هم داره.. هر روز صبح تو سرما و گرما بچه را میبره مهد
دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔
شوهرمم همینو میگه ولی دست خودم نیست فکرمیکنم هرکس کارمنده خیلی خوشبخته
ارامشی ک الان داریو دیگه نداری انقدر سرت شلوغ میشه ک دیگه نمیتونی اونطور ک باید ب زندگیت و همسرت برسی ؛ درس خوندی ک یه مادر و همسر روشن فکر و باسواد برای خانوادت باشی نه اینکه بشینی غصه بخوری
غصه ها فانی و باقی همه زنجیر به هم گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند🙃
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین برو باشگاه، با دوستات برو پیاده روی کتاب بخون فیلم ببین زبان بخون آشپزی های جدید بکن.. من کلی کیک و دسر جدید درست میکنم و لذت میبرم و در نهایت اگه واقعا تمایل داری یه کار خونگی انجام بده
دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔