2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه... به همسرداری مشغولم و بزرگ کردن دخترم... کتاب میخونم فیلم میبینم... و کلی با دخترم بازی میکنم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

نه. من ارشد از بهترین دانشگاهها دارم. به خاطر شرایط زندگی خونه دارم و خیلی راضیم. مامانم شاغل بود اصلأ دوست نداشتم. درس رو برای ارتقای شخصی میخونیم و در زندگی بدردمون میخوره

بستگی داره  طرز نگاهت چی باشه نسبت ب خونه داری

همیشه تو هر شرایطی نیمه پر لیوانو ببین و حسرت اون اتفاقایی ک قرار بوده بیوفته و اتفاق نیوفتاده رو نخور :) 

غصه ها فانی و باقی همه زنجیر به هم گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند🙃
بستگی داره  طرز نگاهت چی باشه نسبت ب خونه داری همیشه تو هر شرایطی نیمه پر لیوانو ببین و حسرت ا ...

شوهرمم همینو میگه ولی دست خودم نیست فکرمی‌کنم هرکس کارمنده خیلی خوشبخته

خیلی این موضوع آزارم میده هیچی برام لذت بخش و قشنگ نیست

خب برو سرکار... من قبلا میرفتم.. اولا که هلاک میشدم تو ترافیکای تهران تا برسم خونه.. بعدشم میومدم جنازه بودم.. بعد دیدم شوهرم توقع داره همچنان مثل یه خانم خونه دار غذاهای مفصل و کامل درست کنم مثل قورمه سبزی و کشک و بادمجون.. خب منی که ساعت ۶ میرسیدم خونه فقط یه ماکارونی یا کتلت میتونستم آماده کنم.. یا اینکه میدیدم من دارم جون میکنم شوهرم مامانش و خواهرشو در نبود من میبرد خرید و گردش.. خلاصه کارو بوسیدم و گزاشتم کنار..رفتم باشگاه .. کتاب خوندم بعدشم بچه دار شدم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔