2777
2789
عنوان

یعنی واقعا نی نی سایت نمیتونه امثال ایشونو تعلیق کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 63 پست
عزیزم واقعا جو مضخرفی شده ، همین که آنی تعلیق بشن یاد میگیرن درست حرف بزنن ، داخل این سایت فقط منو ش ...

اره قبول دارم بد شده 

ولی تنها کاری که میشه کرد تعلیقِ 

که میکنن خب ولی بازم راه حلِ درستی نیست 

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
عزیزم واقعا جو مضخرفی شده ، همین که آنی تعلیق بشن یاد میگیرن درست حرف بزنن ، داخل این سایت فقط منو ش ...

تازه ایشون اعتقاد داره سطح ما پایینه

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اون حرفا بودااااا  هر چی هم گفته باشه دیگه از این الفاظ نیومده استفاده کنه  واقعا چطو ...

نخوندم کامل فقط،یه تیکه رو خوندم فک کردم باهاش بد حرف زدن

ترجمه آیة الکرسی  خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مى‌گيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمان‌ها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مى‌داند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمى‌يابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)

تا الان چطور کاربریش مونده جای تعجبه😐😐😐

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   
تاپیک جدید زد توهین کرد حتما تگم کن لطفاً 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1605929/تعبیر-خواب-انگشتر-نقره-نگین-دار-برای-دختر-مجرد-چیه?postId=211388680

تاپیک جدید زد توهین کرد حتما تگم کن لطفاً 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7424053/دو-تا-عاشق-ک-نمیدونن-چطور-ب-خونوادشون-بگن?postId=211360054

خودمم برا همین تگ نکردم چون دیگه طاقت حرفاشو ندارم یچیزی میگم بهش کاربریم میترکه

عزیزم اون تاپیک و اینی که پست گذاشته ترکیده؟ اگر نترکیده پستشو گزارش بزنین اخه حتما باید گزارش زده بشه بتونم رسیدگی کنم

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

خودمم برا همین تگ نکردم چون دیگه طاقت حرفاشو ندارم یچیزی میگم بهش کاربریم میترکه

بهتر گلم با اینجور آدما اصلا نباید دهن به دهن شد فقط شخصیت بقیه رو مثل خودشون میکنن

حالمون خوب میشه یه روز ، ولی ممکنه اون روز من نباشم ، اگه تو بودی جای من ، بلند بلند بخند از ته دل
عزیزم اون تاپیک و اینی که پست گذاشته ترکیده؟ اگر نترکیده پستشو گزارش بزنین اخه حتما باید گزارش زده ب ...

نه الان گزارش میزنم

بهتر گلم با اینجور آدما اصلا نباید دهن به دهن شد فقط شخصیت بقیه رو مثل خودشون میکنن

بچه ها آدرس تاپیکا رو گزاشتم شمام گزارش بزنین