2777
2789
عنوان

یعنی واقعا نی نی سایت نمیتونه امثال ایشونو تعلیق کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 63 پست
حتما یه حرفی زدی عصبانیش کردی

هرچی اصلا اینجوری باید تهمت بزنه؟

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با عرض پوزش و دور از جون دوستان محترم ولی خاک تو سر زنی که انقدر بی شخصیته ..واقعا متاسفم ، نینی یار ...

چجوری رسیدگی کنن اخه؟؟

جلو دهنِ کاربرارو که نمیشه گرفت

حالا خووووبه نصف کلمات فیلتره وگرنه هزارجور فش باید میدیدیم 🤦🏻‍♀️

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
سلام نی نی یار مهربون  از دیشب همینجوری داره حرف میزنه اسکرین شات هاشم براتون گزاشتم به همه تو ...

برای همین پستهاش گزارش بزنین عزیزم 

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

چیکار کنم پس تاپیکام حذف شن؟

عزیزم این رو دقیق نمیدونم ولی شنیدم باید داخل تایپیک حذف بزاری که نینی یار تعلیق کنه ، باز از دوستان بپرس 

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

تایپیکای ایشونو یه سری بزن

منتظر ..🤍🍃
‍ شبستاره زده دیگه  ولش کن تگش نکن میاد اینجا میخوره ما رو 😶

نترررررسممممم نترسسسسسمممم

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
همین پست باید تعلیق میشده    

نی نی یار شب فقط عادت داره تاپیک قفل کنه😂

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
‍ شبستاره زده دیگه  ولش کن تگش نکن میاد اینجا میخوره ما رو 😶

خودمم برا همین تگ نکردم چون دیگه طاقت حرفاشو ندارم یچیزی میگم بهش کاربریم میترکه

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
چجوری رسیدگی کنن اخه؟؟ جلو دهنِ کاربرارو که نمیشه گرفت حالا خووووبه نصف کلمات فیلتره وگرنه هزارجور ...

عزیزم واقعا جو مضخرفی شده ، همین که آنی تعلیق بشن یاد میگیرن درست حرف بزنن ، داخل این سایت فقط منو شما نیستیم کلی بچه و مرد عضوِ ، که نود درصدشونم با کاربری خانم و سن و سال الکی عضو میشن ، نینی سایت بخش کوچکی از جامعه خود ماست ..این فاجعه است که انقدر سطح ادبیاتی و صحبت کردن خانما پایین امده که فحش براشون شده نقل و نبات  

منتظر ..🤍🍃
عزیزم گفت که مطلقه ها همه جارو آباد کردن منم گفتم این طرز صحبت زشته بهرحال مطلقه ها هم الان مجردن دی ...

اهان بله زشته

ترجمه آیة الکرسی  خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مى‌گيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمان‌ها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مى‌داند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمى‌يابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)