2777
2789
عنوان

یعنی واقعا نی نی سایت نمیتونه امثال ایشونو تعلیق کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 63 پست

با عرض پوزش و دور از جون دوستان محترم ولی خاک تو سر زنی که انقدر بی شخصیته ..واقعا متاسفم ، نینی یاران عزیز فقط بلدن تایپیک تعلیق کنن

@نی_نی_یار_شب  

جو سایت خیلی بد شده ، لطفا رسیدگی کنید🙏🏼🌹

منتظر ..🤍🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما یه حرفی زدی عصبانیش کردی

ترجمه آیة الکرسی  خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مى‌گيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمان‌ها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مى‌داند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمى‌يابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)
سلام گزارش زدین پستهاشو؟ پست توهین فقط با گزارش رسیدگی میشه

سلام نی نی یار مهربون 

از دیشب همینجوری داره حرف میزنه اسکرین شات هاشم براتون گزاشتم به همه توهین کرد چون یه خانم مطلقه گفت میخواد برام خواستگار بیاد 

گزارشم زدیم نی نی یار شب دید تعلیق نکرد فقط تاپیکو قفل کرد 

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

کدوم تاپیکه؟

دخترای عزیز گروه نماز دارم واتساپ 🌺🌺🌺یک شمالی اصل(گیلانی_مازندرانی)  عاشق کشورمم💙   افتخار میکنم که دختر روستام🕊  یه روز تو دل تابستون،سیل میبارید از آسمون،توی اون بارون،دختری به دنیا اومد،که اسمش شد وارش،وارشی که سابقه نداشت وسط تابستون اونطور بباره،من اون دخترم،دختر اون بارون،وارش آسمون...به دنیا اومدنم معجزه بود،به قول مارجانم خودِ خودِ وارش بود💜💜💜هیچ وقت به قدرت خداوند شک نکن🤗 🚫آقایون لطفا نه لایک کنن نه ریپلای کنن و نه در تاپیک هام شرکت کنن🚫 با تشکر
حتما یه حرفی زدی عصبانیش کردی

عزیزم گفت که مطلقه ها همه جارو آباد کردن منم گفتم این طرز صحبت زشته بهرحال مطلقه ها هم الان مجردن دیگه

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏