2821
2789
عنوان

تجربه نزدیک به مرگ یا کما

128 بازدید | 10 پست

تا حالا تجریه ای نزدیک به مرگ یا کما داشتین؟ چه چیز پشم ریزونی یادتونه ازش؟؟؟😥😥

فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️
من ی تجربه نزدیک ب مرگ داشتم ی بار شریان دستم پاره شد مث شیر آب خون می‌ریخت لحظه بیهوشی این فکر از ذ ...

واای بعدش چیشد😥

فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من رفتمو  و دوباره زنده شدم دوماه پیش  اما چیز برگ ریزونی ندیدم 😐😐 بنظرت من غیر عا ...

نه خب بعضیا خیلی چیزا یادشون نمیاد تواون حالت طبیعیه

ی شانس دگ‌هم آوردم من تنها خونه بودم تا این بلا سرم اومد فوری داداشم ک معمولا اون ساعت نمیومد کلید ا ...

😮😮😮

😮😮😮

برای خواهرم مشکلی پیش اومده بودحواسش نبوده توخیابون اتوبوس میزنه بهش پرتش می کنه می گه یه لحظه دیدم روهوام همه رومیدیدم طرف جسمم می دوندمی گفت همه چیزوروازبالانگاه می کردم بعدیهویی واردجسمم شدم گفت وقتی بلندشدم ازترس زبونم بنداومده بودفقط خدابهش رحم کرد

برای خواهرم مشکلی پیش اومده بودحواسش نبوده توخیابون اتوبوس میزنه بهش پرتش می کنه می گه یه لحظه دیدم ...

وای😥

2825
2823
2791
2779
2792