2777
2789
باید در نظر گرفت ک برای معلمی باید عشق هم داشته باشی وگرنه سرو کله زدن با بچه ها خیلی کار شختیه و کم ...

میدونم من مامانم معلمه درحالت کلی تو دید من معلمی برای ی خانوم مناسب تره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم من مامانم معلمه درحالت کلی تو دید من معلمی برای ی خانوم مناسب تره

اره منم قبول دارم از نظر تایمی شاید سبکتر باشه

اما سروکله زدن با بچه های مردم خیلی حوصله میخاد 

برا همین حتما باید حوصلشو داشته باشی

منم پدرم و خاهرم معلمن

یعنی حق انتخاب داشتی بین معلمی و چیز دیگ؟

زمانی که برای دانشگاه انتخاب رشته می‌کردم به شغلم فکر کرده بودم دیگه. اون موقع حق انتخاب داشتم. البته این هم کاملا درسته که معلمی عشق می‌خواد، وگرنه اصلا نمیشه. من عاشق کارم هستم.

زمانی که برای دانشگاه انتخاب رشته می‌کردم به شغلم فکر کرده بودم دیگه. اون موقع حق انتخاب داشتم. البت ...

خداروشگر واقعا ب نظرم کسی ک میخاد معلم بشه باید ب این موصوع هم فک کنه چون خیلی تو کیفست کار فرق داره و خوب برای بچه ها هم فرق میکنه دیگ

من خاهرم معلمه و واقعا برا بچه ها مایه میزاره اما دوستاش بیشتر ب هدف کار بوده و مثل خاهرم نیستن اصلا

سلام و خسته نباشید خدمت عزیزان جویای کار :

دوستان شرکت مرکز پرستاری تدبیر کارش اعزام پرستار سالمند-کودک-بیمار-نوزاد در منزل و همراه بیمار در بیمارستان هستش دوستانی که علاقمند به کار پرستاری هستند میتوانند به شماره زیر تماس بگیرند و بعد از گزینش وارد این کار بشند.شرکت پرستاری تدبیر واقع در تهران هست که دوستان شهرستان هم فقط در همان جایی که سکونت دارند میتونند پرستار بشند .

این کار نیاز به مدرک تحصیلی خاص ،شرایط سنی ،جنسیت نداره و بدون سرمایه اولیه هست حقوق این کار از 5 میلیون تا 15 میلیون هست که بستگی به کار شما داره

09198252068-88344377-88864506

جهت دریافت آدرس به صورت اتوماتیک عدد 1 به سامانه های  پیام کوتاه  5000292920  –   02188344377 ارسال نمایید

سایت :      www.ttadbir.com@gmail.com           

واتس اپ :             09128889359      

ایمیل :             info@ttadbir.com