2777
2789
عنوان

کی میتونه این معنی کنه

52 بازدید | 6 پست

با دوست صمیمیم(قبلا درموردش نوشته بودم) 

رابطمون بخاطر یه پسر بهم خورد که من هی بهش هشدار میدادم تا آخرش بخاطر اون پسر رابطمون تمام شد. 

دوستم بلاکم کرد یه شماره دیگه داشتم اون شماره‌م کلا از گوشیش پاک کرد. خلاصه چند روز پیش دیدم استوری دوستم برا اون شماره‌م که پاک کرده اومد فهمیدم شماره‌م دوباره سیو کرده ولی اون خطم همچنان بلاکم.

یعنی همچنان بهم فکر میکنه؟

آره 

منم‌ با دوستم بخاطر یه پسر ( که برای خود پسره ، بخاطر دروغی که روی اون پسر بهم گفت ) کات کردم اما شماره اش رو کلی نگهداشتم و چند بار بهش پیام دادم اما خیلی احمق تر از این حرفا بود خودش آخرش تباه می‌کنه

کاربری جدیدا به من تعلق گرفته 
آره  منم‌ با دوستم بخاطر یه پسر ( که برای خود پسره ، بخاطر دروغی که روی اون پسر بهم گفت ) کات ...

تباه شد چون آخرش به حرفام رسید با پسره بهم زد برا همینم بلاکم کرد( درصورتی که من از وقتی باهاش کات کردم هیچوقت بهش پیام ندادم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تباه شد چون آخرش به حرفام رسید با پسره بهم زد برا همینم بلاکم کرد( درصورتی که من از وقتی باهاش کات ک ...

دقیقا رفیق منم خودش تباه کرد چون کسی رو از دست داد که فقط براش مثبت بود ، چقدر براش وقت گذاشتم حالش خوب بشه 

آخ گفتی. بخاطر یه لاشی رفاقتمون خراب کرد

آخ دقیقااااا پسره تو زرد از آب در امد ، بعد ها از خود همون پسره شنیدم دوستم چقدر توی کارای کثافت بود اما چون من همیشه جهت مثبت زندگیش رو می‌دیدم جرئت نمی‌کرد بهم بگه 

چی بگم 

ایشالا هر چی صلاحه شونه پیش بیاد