2777
2789

سلام داداشم دو سال پیش تو بورس سرمایه‌گذاری میکرد به ما پیشنهاد داد ماهم پول بذاریم و منم به همسرم گفتم بذار اونم پول داد یعنی هروی داشتیم 

بعدش بازار بهم ریخت و نصف شد پولمون 

الان شوهرم همش بامن دعوا داره که پولمو می‌خوام بکو دربیاره 😞 زندگیم خراب شده شب و روز ندارم

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 😏

بهش بگید نگاهش باید بلند مدت باشه ☺️

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون ممکنه درست بشه بازار؟ 

الان دوساله گذاشتیم 

ماشین نداریم و شوهرم با موتور می‌ره الان که هوا سرد شده دیگه هر روز دعوا داریم که پولمو می‌خوام ماشین بخرم 😞😞😭😭😭

وای دایی من خونشو فروخت یه میلیارد و خورده ای گذاشت بورس خیلیم خوب سود میکرد یهو سودش کشید پایین الان فکر کنم همش ۱۰۰میلسون از اونهمه مونده باشه داییمم بی خونه شد😔

بدبختی اینجاست که خوشبختی اونجاست  

همسرم منم اینجوری شعور نداره 

منم جرعت نمیکنم چیزی بهش بگم ،،چون می‌دونم اول و آخر منو مقصر می‌کنه 

بخاطر همین هرچی می‌پرسه میگم نمی‌دونم والا خودت بهتر می‌دونی،،،هرجور خودت صلاح میدونی !!

حالا عب ندارع بلاخره تو این گرونی زندگیش رفته ،،،،شما یه مقدار درکش کن و تحمل کن هرچی میگه ،،بهش بگو منم خیلی ناراحتم و از قصد نبوده و فلان و اینا 

مجبورش که نکردی ؟؟؟اکع مجبورش کردی البتع حق داره کمی

بهش بگید نگاهش باید بلند مدت باشه ☺️

هوا خوب بود بیخیالش شده بود الان که سرد شده رو موتور اذیت میشه دیگه منو گیر آورده سرم خالی می‌کنه 

دارم دق میکنم بخدا

ان شاالله كارتون درست ميشه و پولا برميگرده ولى عزيزم از من به تو نصيحت هرگز و هرگز معامله و دادوستد پولى بين برادر و شوهرت برقرار نكن! حتى اگه مطمئنى سود داره! داماد همينه، برادر جايگاهش فرق ميكنه. جايگاه هر كدوم رو جداگانه حفظ كن كه احترام هركس محفوظ باشه

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
بنظرتون ممکنه درست بشه بازار؟  الان دوساله گذاشتیم  ماشین نداریم و شوهرم با موتور می‌ره ...

بیا سوال تو از تاپیک بورس ارز دیجتال بپرس 

تاپیک این کاربر @64azin  

نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️
همسرم منم اینجوری شعور نداره  منم جرعت نمیکنم چیزی بهش بگم ،،چون می‌دونم اول و آخر منو مقصر می ...

مجبور که نه 

ولی چون پیشنهاد از طرف داداشم بود از چشم من میبینه 

هیچی بهش نمیگم حق داره ناراحت باشه بخدا دوساله با موتوریم پدرمون در اومده 

ولی خب مقصر ما نیستیم که خدا لعنت کنه باعث و بانیش