2777
2789
عنوان

بیاین براتون زیارت عاشورا بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 124 پست
التماس دعا عزیزم توروخدا برامنم خیلی دعا کن .انشالله حاجت روا شی خاطره ام

به روی چشم حاجت روا شی❤️

چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
اره توتلویزیون هم مداحی میکنن

خوبه مرسی ک گفتی   تلویزون ما ک خاموشه ...

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فرستادم صلوات رو  برای منم دعا کن واسه خوشبختیم واسه بچه دار شدنم واسه همه چی

لطف کردی عزیزم

انشالله که هم خوشبخت شی هم خدا یه کوچولوی ناز سالم بهت ببخشه😍

فرستادم،ممنونم میشه برای بابام بخونی؟!برای شفاوسلامتیش بخون ممنونتم

لطف کردی عزیزم

انشالله خدا بهشون عمر با عزت و سلامتی بده سایشون مستدام

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صلی علی مح ...

عزیزم لطف کردی

به روی چشم

حاجت روا شی

لطف کردی عزیزم انشالله که هم خوشبخت شی هم خدا یه کوچولوی ناز سالم بهت ببخشه😍

انشاللللللللهههههههه❤️❤️❤️💖💜💜💜

خارج از محدودهٔ ازدواج شما، هیچ عشق کاملی، انتظار شما را نمی کشد. پس از عشق و حسی که دارید لذت ببرید. 
فرستادم عزیزدلم اسمم مبیناس دعاکنین مشکلم حل شه متشکرم

لطف کردی عزیزم

انشالله عرچه زودتر مشکلت به بهترین شکل حل میشه❤️

لطفا برا من دعا کن ب سختی و با آی وی اف بار دار شدم دعا کنید به خوشی و سلامتی بغلشون کنم خیلی نگرانم ...

عزیزم انشالله به خوشی و سلامتی بچه های نازتو بغل کنی پیشاپیش قدم نورسیده مبارک😍😍

فرستادم😔😔تو رو خدا برام دعا کن چیزی که میخوام خدا بهم بده قسمتم کنه و صلاحم بدونه😔😔😔اسمم مریم

آه خدا دیگ تاقت ندارم جونمو بگیر

کاربری که داری امضامو میخونم قلبم بد شکسته💔یه صلوات برای درست شدن مشکلم بفرست شاید خدای من صدای تو رو شنید
من اسمم فرناز اسی برات صلوات فرستادم امروز وفات حضرت سکینه س همه رودعاکن @دخترناراحت   @ ...

لطف کردی عزیزم به روی چشم انشالله همه به خواسته های خیرشون برسن❤️

برا منم یخون سه تاصلوات فرستادم.حاجت روابشی مهربون😍😘🤩

لطف کردی عزیز دل😍

به روی چشم

حاجت روا شی عزیزم❤️