2777
2789
عنوان

بیاین براتون زیارت عاشورا بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 124 پست

فرستادم عزیزم ان شاءالله حاجت روا بشی 🙏🏻

لطف میکنی اگر به نیت خوشبختی دخترم بخونی💗

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نیت شفای پدربزرگ و مادربزرگم 🙏🏻❤️ انشاالله حاجت روا بشی

انشالله عمر طولانی و با عزت و سلامتی داشته باشن❤️

ممنون گلی

چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
انشالله عمر طولانی و با عزت و سلامتی داشته باشن❤️ ممنون گلی

عزیزمی ❤️❤️

تیکر بارداری نیست❤️🤍بی محابا میزنم ساز تو رندانه برقص...بی خیال غم دنیا تو جانانه برقص...چند روزی به همین بزم تو هم مهمانی...چشم دنیا بشود کور تو مستانه برقص!🤍🍃
عزیزجان برامن میخونی به نیت حاجتم براتون صلوات میفرستم 

حاجت روا شی عزیزم به روی چشم

لطف میکنی❤️

من اسمم فرناز اسی برات صلوات فرستادم امروز وفات حضرت سکینه س همه رودعاکن @دخترناراحت   @ ...

مرسی عزیزم💕

جدی امروزوفات هست ؟؟ داشتم اهنگ گوش میدادم وقتی پیامتوو دیدم سری زدم نوحه

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
ب نیت پاکی ابدی و پیدا شدن شغل مناسب برای محمدحسن ،صلوات هم فرستادم ممنونم 

حاجت روا شی عزیزم

لطف کردی

خاهش میکنم

واااقعا چقدر مهربونی عزیزم الهی هر چی تو دلت ارزو تبدیل به واقعیت بشه به نیت کار همسرم درست بشه و خونه دار شدنم بخون پونزده ساله سختی میکشم جورواجور تورو خدا دعا کن خدا ارامش بده بهمون🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏اسمم سونیا برات صلوات فرستادم عزیزم