2777
2789
عنوان

خاهرشوهر

468 بازدید | 41 پست

اگه خاهرشوهرتون مسخرتون کنه بداخرش بگه شوخی کردم واکنشتون چیه؟؟ مثلا من عموی شوهرم فوت کرده دوهفتس.بداون یکی عموی شوهرم ازشهرستان اومده بود واسه فاتحه.از فاتح همه رفتیم باغ خاهرشوهرم.اونکه متاهله.بدجاریم ایناغذاشونو خوردن رفتن بدونه اینکه باکسی خدافظی کنن..بدماهم بده نیم ساعت بلندشدیم ک بریم گفتم بذاربرم ی تارف ب عمواینا  مثه اون یکی گاو نباشم.  بدرفتم گفتمعموبفرمابیدبریم خونه ما جاهستو ازاینحرفا..بدخاهرشوهرمجرده برگشت باخنده گفت دست گذاشتی رو نقطه ضعفتون؟؟ یعنی خونتون کوچیکه چرا تارف کردی؟؟ منم برگشتم گفتم این فقط تارف بوداینا باغوول نمیکنن بیان خونه من..بدشوهرمم داشت میخندید رفتیم بیرون گفتم یعنی چی چرامیخندی گفت چرا مگه چیه شوخیکرده دیگه 😑بدمن اصبانی شدم گفتم تواصن پشت من نیستی باکلی حرف دیگه بدزنگ زدب خاهرش گفت چرا نمیتونی جلودهنتوبگیری باحرفای دیگه ...بدبرگشت گفت من شوخی کردم شوهرم گفت این جنبه شوخی نداره یعنی من!😑

حالاخاهرشوهرم بامن قهره منم قهرباشم یا نه..بگید چیکارکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی غلطا کردن بعدش گفتن ب دل نگیر صلاحتو میخوایم شوخی کردیم بش اصلا محل نده دیگه ب شوهرتم بگو اخه ...زنگ زدی تخریبم کردی منم زنگ بزنم پشتت حرف بزنم بترکی اونم بشور 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بهتره با شوهرت قهر باشی،بگو عرضه نداری خونه زندگی برام درست کنی تازه وایمیستی با بقیه به خودمون میخندی

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
خیلی غلطا کردن بعدش گفتن ب دل نگیر صلاحتو میخوایم شوخی کردیم بش اصلا محل نده دیگه ب شوهرتم بگو اخه . ...

اصن ب شوهرم گفتم خاستی درستش کنی بدترش کردی..خیلی ناراحتم ازشون.😔

بهتره با شوهرت قهر باشی،بگو عرضه نداری خونه زندگی برام درست کنی تازه وایمیستی با بقیه به خودمون میخن ...

بهش گفتم میگه ماهمه باهم شوخی داریم..گفتم اون حرفی ک زد توبایدخجالت میکشیدی نه من 😑

اصلا این موضوع خاصی نبوده که بخوای ناراحت باشی چون اولا کسی که باید ناراحت بشه شوهرته که نتونسته یه خونه بزرگتر برا تو تهیه کنه 

دوماً تو واقعا کار خوبی کردی که تارف کردی چون شعور و مهمون نوازی خودتو نشون دادی 

اصلا اصلا بخاطر این موضوع ها خودتو ناراحت نکن 

اصن ب شوهرم گفتم خاستی درستش کنی بدترش کردی..خیلی ناراحتم ازشون.😔

ن ی دور توپ شوهرتو بشور بنداز رو بند خواهرشوهرتم ی بار دیگه زر زد تو روش جانانه خفتش بده ک لال شه میگفتی حالا تو نکران جا نباش خدا نمیزاره ابرو بندش بره اما امان از دشمنای دندون گرد چش کور

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

خب اخه هیچوقت پشتم نبوده میگم چرا خاهرت اینحوری گفت منو ضایع کرد چیزی نمیگی 😔

خیلی کم پیش میاد مردها طرف خانومشونو بگیرن کلا موجوداتی بیشعورین

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!