2777
2789
عنوان

معلمها بیاین

104 بازدید | 14 پست

شماها هم مدیری دارین که همیشه به نفع خودش کارکنه؟وقتی معلمی باعث سربلندی مدرسه بشه مدیر خودشو مقصربدونه؟یا وقتی مدیریت بلد نباشه بندازه گردن معلم؟یا این که دو رو باشه پشتت بره تو اداره بگه؟

ازین مدیرا دارین چه برخوردی میکنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ابلاغ گرفتم ۶ ساعت تو یک مدرسه دیروز گفت یکشنبه و چهارشنبه خالیه کدوم میخوای گفتم یکشنبه امروز زنگ زده من متوجه نشدم پیام داده خانم لطفا پاسخگوی تماسات باش...بیشعور آخه تو برج مراقبت فرودگاه که نیستی زنگ زدم بهش میگه برنامه ات شد چهارشنبه میکم خودتون پرسیدین من گفتم یکشنبه بعدم دوتا مددسه دیگه هم هست که من طبق توافقم با شما برنامه ام رو بستم گفت پس ابلاغتو عوض کن گفتم باشه حتما.

فکرکرده الان میشینم گریه میکنم توروخدا نکن.ازالان فهمیدم با چه آدمی طرفم

نه والا تا حالا با سه تا مدیر بودم سه تاشونم عالی بودن

مخصوصا یکی دوسال پیش باهاش بودم از هر نظر فوق العاده و ماه بودن.. حیف که نشد دوباره همونجا باشم

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃