2777
2789

سلام بچه ها.در درجه اول بخدا تازه وارد نیستم کاربریم فقط برای اینجور سوالاتمه که نمیخوام شناخته شم

التماس میکنم بخونید.هرچندتا بخواید ایت الکرسی میخونم براتون

همه چی از سه روز پیش شروع شد.من یسره تو خونه تنهام.شوهرم دیر میاد.هیچوقتم نترسیدم از تنهایی.اما اونروز یکم دلهره داشتم مث اینکه یکی داره نگام میکنه و اینا.سرمو تا اخر شب با بچمو نی نی سایت گرم کردم اونروز تاپیک های خیلی باحالی تو پربازدیدا بود کلا فراموشم شد.تا اینکه شبش گرفتیم خوابیدیم من باردارم ببخشید ولی شبا باید یبار برم دستشویی.دستشوییمون تو بالکنه.اروم رفتم یهو پشت سرم صدای پایی اومد من هی گفتم خدایا جنی چیزی نباشه یهو یکی محکم کوبید ب در دسشویی و وایساد جیغ زدن. پسرم بود.اقا خلاصش کنم.اورم بخوابونمش نمیخوابید ینی میترسید.تا سرمون میرسید ب بالشت یهو جیغ میزد سیس..ینی سوسک و رعشه میوفتاد ب تنش.من فک کردم شاید واقعا سوسک میبینه همه خونرو گشتم ولی نبود.پسرمم اصلا دروغگو نیس.اون شب تا صب از بغلم جم نخورد هر دو دقیقه یبارم جیغ میزد سیس.فرداش کامل خوب بود مام گفتیم خواب دیده.تا اینکه شب شد.حسابی بازی کردیم یهو موقع خواب تو روشنایی زل زد ب در ورودی.داشت برام حرف میزد اما یهو مات موند و حرفش نصفه.بخدا چشاش داشت از حدقه میزد بیرون.ب امام حسین مث این فیلما ک انگار جن میبینن.یهو همه موهاش سیخ شد و با وحشت به گردنم چنگ زد و مامان مامان میکرد.این اتفاق تا صب هزار بار پیش میومد.میگفت چشمامو بگیر ک جاییرو نبینم.فرداش باز خوب بود.من تا ۱۲شب بزور بیدار نگهش داشتم تا نخوابه و شب تا صب راحت بخوابه.ساعت چهار صب دیدم داره اروم گریه میکنه و با ترس بازومو تکون میده میگه برق..ینی لامپارو روشن کن.و با وحشت ب یجایی زل میزنه.جریان مال دیشبه.همش از کنار صورتم پشت سرمو نگاه یکرد انگار یکی پشت سرمه یهو زبونش بند میومد و چشاش گشاد و تمام تنش مور میشد.اقا بخدا باردارم و بشدت ترسو.پسرمم با دوسال و نیم سن کلا سی چهل تا کلمه بلده.وقتی میترسه زبونش میگیره.میترسم لال شه کمکککک.اعتقادی هم ب جن و من ندارم اگه هم وجود داره نوکرشونم هستم قط از من یکی بکشن بیرون.گفتم دعا بنویسم گفتن دعا ام صبیان.وتی خوندم جریانش چیه دست و دلم نمیره.اگه جن و من باشه من فی شکته میکنم.اونجاهایی ک پسرم با شک نگاه میکرد رو نمک ریختم یکم بعدش خوابید.دستم ب دامنتون کمکم کنید.یچی نگید سکته کنم لطفاااا.خیلی با جزییا گفتم تا نگید قطره چکونی گفتی.اگه تا اخر خوندی بگو ایت الکرسی برات بخونم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این چیزایی که گفتی قابل درکه ولی چون خیلی خودت رو درگیرش کردی و بهش فکر میکنی بیشتر حالته تلقین داره که بهت حمله میکنه 

سعی کن یکم ریلکس شی اب خنک بخور اگر کسیو داری باهاش تلفنی گپ بزن بزن ایفیلم سریالاشو ببین هرچی که مشغولت میکنه

و این موضوع رو با همسرت در میون بذار اگر مشاوره هم بری کمکت میکنه حتما

منم تجربشو دارم

اگر سیگار آدم بود تختمم باهاش شریک میشدم

بسم الله 🙁

ولی عزیزم زیاد نترس 

پسرماهم سن پسرشماکه بودگاهی ازخواب بیدارمیشد یابه یه جایی خیره میشد میگفت آقا داره مباددروببندین و...

بعضی اربچه هایه مقدارتوهم میزنن که میتونه اثرات بازی یافبلم هم باشه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
نمیشه به دو روزی بری خونه مادرت.یا جای دیگه تا ببینی حالتهای پسرنت تموم میشه یا نه

این پیشنهاد خوبیه

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷