2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ببینید به عشق رسیدن به اون تلاش میکنه اون زنم از فامیلای نزدیک باشه برام‌دیدن‌اینچیزا وحشتنتک‌بو ...

رهاش کن 

خودت رو راحت میکنی 

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

ی چند تا جملات سوزناک میگم تا شاید دلش بسوزه و تنگ بشه ب گذشته هامون دلمم شدیدا ازش میشکنه و خب باتوجه ب شرایط زندگیم اگه خونوادم پشتم باشن طلاق میگیرم چون نمیتونم خیانت کسیو تو زندگیم تحمل کنم...و صددرصد مهریمم ازش میگیرم تا هم از لحاظ مالی یکم اذیت شه و هم دختره روز خوش نبینه

اراده کردم که تا شب یلدا که مراسمم هم هست به وزن64برسم😍😍✋از امروز به خودم قول میدم که واس رسیدن به وزن دلخواهم از هیچ ویز دست نکشم وزن فعلی:۷۰ قد:۱۶۹ وزن هدف:۶۴ که البته بازم ادامه میدم تا وزنم به۶۰برسه     ۱آذر:۶۹
از اونم دل بکنه بازم تو دل ما که میمونه من ک دیگ نمیتونم ادم سابق بشم...

من برا خودم پیش اومده شما دقیقاً درست میگید با عین حال که الآن قبله راستش خودم شدم ولی من اصلاً فراموش نکردم الآنم به این فکر میکنم که خودم رو مستقل تر کنم و بیشتر از قبل برا خودم ارزش قایلم و قطعاً یه روز که اون ضعیف تر از من بشه من ازش انتقام میگیرم و براش آدم سابق نمیشم

بچه ها من ب زندگی مشترکم امید ندارم کمکم کنید بگید برا اینده چیکار کنم تا بلایی ک داره نقششو میکشه س ...

تا میتونی به هر روشی کوله بارت رو ببند ، مثلا خونه ، زمین ، ماشین به نامت بزن ، حساب بانکیتو پر کن ، طلا بخر ،که اگه دور از جونت اتفاقی که نباید بیفته ، دستت به جایی بند باشه و مجبور نباشی از روی ناچاری بسوزی و بسازی، لااقل بتونی برای خودت یه زندگی مستقل تشکیل بدی.

خدایا آن ده که آن به🌱🌱🌱