2777
2789
ببخشید برا اون خانم چکار میکنن؟شمارو دوست نداره؟

اون خانوم مطلقس

همسایه بردارشوهرم فامیل هستیم

داره در خونشون دوربین‌نصب میکنه درخونه برادرشوهرم تا اونو ببینه تو جمله نمیتونم همه جزئیات رو توضیح بدم‌عزیزم 

واقعا کاریش نمیشه کرد. در این صورت موندن منم حتما باعث ازارشه. دیگه خودمو بیشتر از این تحقیر نمبکنم ...

من به هر دری میزنم و انتقامم رو میگیرم اصلأ نمیتونم تماشا کنم هر چی اونا خواستن بشه و له بشم ولی خوب خدا پشتت باشه ایشالله من خدا کمکم کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون خانوم مطلقس همسایه بردارشوهرم فامیل هستیم داره در خونشون دوربین‌نصب میکنه درخونه برادرشوهرم تا ...

برو درخونشون خون ب پا کن

اراده کردم که تا شب یلدا که مراسمم هم هست به وزن64برسم😍😍✋از امروز به خودم قول میدم که واس رسیدن به وزن دلخواهم از هیچ ویز دست نکشم وزن فعلی:۷۰ قد:۱۶۹ وزن هدف:۶۴ که البته بازم ادامه میدم تا وزنم به۶۰برسه     ۱آذر:۶۹
قربونت عزیزم،شما عاشق هم نبودین؟

خودش منو خواست ۴بار اومد خواستگاریم من دختر داییشم ولی دوس دختر سابقش داره طلاق میگیره دنبال رسیدن بهشه چون برادر شوهرمم دوس دختر سابقشو صیغه کرده دور و برم‌پر کفتاره کفتار

اون خانوم مطلقس همسایه بردارشوهرم فامیل هستیم داره در خونشون دوربین‌نصب میکنه درخونه برادرشوهرم تا ...

دوربین مدار بسته؟ خب ماهم داریم تشخیص قیافه خیلی واضح نیست توی کوچه،بعدش شما به این چیزا اهمیت نده،برو دهن زنو صاف کن

دنیام دخترم
خودش منو خواست ۴بار اومد خواستگاریم من دختر داییشم ولی دوس دختر سابقش داره طلاق میگیره دنبال رسیدن ب ...

آها سعی کن رابطشو با برادرش خراب کنی،تف به همچین زنهایی

دنیام دخترم
دوربین مدار بسته؟ خب ماهم داریم تشخیص قیافه خیلی واضح نیست توی کوچه،بعدش شما به این چیزا اهمیت نده،ب ...

عزیزم شما خودتم زنی حس یه زن‌هرگز اشتباه نمیکنه

من خودمو سرزنش میکنم ک انتخاب اشتباهی کردم

همسرم سابقه خیانت هم‌داره در حد چت

مشکل مالی نداره 

باخودم میگم اون همه خاطراتو چجوری ول کنم

بچه ها من اگ طلاق بگیرم باید بشینم‌خوشبختیشونو ببینم چون خونه مادرم مادرشوهرم خونه مادر اون خانوم تو یه روستای کوچیکه که من میتونم ببینمشون

بنظرتون اتیش نمیگیرم آب نمیشم؟

عزیزم شما خودتم زنی حس یه زن‌هرگز اشتباه نمیکنه من خودمو سرزنش میکنم ک انتخاب اشتباهی کردم همسرم س ...

میدونم چی میگین ،الان با زنه در ارتباطه؟به شوهرت فهموندی مهار قضیه بو بردی؟

دنیام دخترم
میدونم چی میگین ،الان با زنه در ارتباطه؟به شوهرت فهموندی مهار قضیه بو بردی؟

ن ارتباط نداره ولی دنبال ارتباط اون دختر محلش نداده

تا اخر ک اینطور نمیمونه تو اینستا ک همو فالو دارن دیگه دقیق نمیدونم باهم حرف میزنن یا ن

برام‌دعا کن عزیزم

بچه ها من اگ طلاق بگیرم باید بشینم‌خوشبختیشونو ببینم چون خونه مادرم مادرشوهرم خونه مادر اون خانوم تو ...

بجای اینکه تو نابود بشی برو خونه اون زن و جنگ به پاکن،شوهرت میترسه از ترس ابروش هم شده ارتباط قطع میکنه

دنیام دخترم
ن ارتباط نداره ولی دنبال ارتباط اون دختر محلش نداده تا اخر ک اینطور نمیمونه تو اینستا ک همو فالو دا ...

اگر فهمیدی و مدرکی به‌دست آوردی در اسرع وقت برو خونه دختره و ابروش رو ببر بگو طلاق گرفتی که هرزگی کنی و خونه منو خراب کنی،خانوادش دیگه عمرا بزارن با شوهرت همکلام بشه

دنیام دخترم