2777
2789

سلام روزتون قشنگ

خانما من میخوام فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنم با تولیدی و عمده فروش صحبت کردم ، پیجشو آماده کردم ، طراحی لوگو انجام شده و خلاصه تصمیمم قطعیه فقط مونده خرید جنس و عکاسیش

کیفیت کار تولیدی هایی هم که باهاشون صحبت کردم واسه خرید خیلی خوبن و سود خودمم کم در نظر گرفتم ولی خیلی دو دلم آخه میخوام سرمایه ۱۲ سال پس اندازمو🤭 بیارم واسه اینکار 

ازتون مشورت میخوام و اینکه اگر کار با کیفیت بیارم و قیمت منصفانه باشه ازم حمایت میکنید؟؟؟

اگه کیفیت کارات خوب باشه و قیمتم منصفانه زود جا میوفتی منتها الان قیمتا رو نجومی میزنن که اکثریت نمیخرن

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه کیفیت کارات خوب باشه و قیمتم منصفانه زود جا میوفتی منتها الان قیمتا رو نجومی میزنن که اکثریت نمی ...

عزیزم من دنبال سود بالا نیستم هرچند اگه قیمت منصفانه باشه با فروش بالا نهایت سود هم بالا میره فقط نمیدونم از کجا فالوور جمع کنم

عزیزم من دنبال سود بالا نیستم هرچند اگه قیمت منصفانه باشه با فروش بالا نهایت سود هم بالا میره فقط نم ...

بده این پیجایی که فالوور زیاد دارن یه هزینه ایی ازت میگیرن برات تبلیغ میکنن

هزینه تبلیغاتم حتما میدم ولی دوست دارم از نی نی سایت هم فالوور جمع کنم

اینجا زیاد تو کار حمایت اینا نیستن من خودم آموزش خیاطی دارم بعد یکسال تبلیغ یکنفر پیدا شد

سلام عزیزم شما بچت آلرژی خوراکی داشت چند سالگی خوب شد ؟ الان همه چی میخوره؟ پسر ۳ سال منم همینطوره و ...

عزیزم پسر منم هنوز درگیره البته گوارشیه و اگه چیزایی که آلرژی داره خیلی بخوره لاغر میشه