2777
2789
عنوان

بیمارستانم،کمک.

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 31 پست
برای من اصلا درد نداشت سوند  ولی یه حس چندش که انگار همش جیشم بریزه تو شلوار دست میزدم خیسم یا ...

اهان دعا کن منم دردم نگیره 

🦋هر زخمی که به کسی میزنیم، اول روح خودمونو میخراشه💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کن توروخدا برام خیلی میترسم😭

وقتی اینقدر استرس داری بیهوشی کامل بگیر دختر

چرا بی حسی میگیری؟؟

به خدا داییام جراحن و میگن وقتی بی حسی میزنن و با فشار شکمو باز میکنن اینقدر به رگهای بدن اسیب میرسه که حد نداره

عشقم بخدا درد نداره منم خیییییییلی میترسیدم، وصل کردنش که به هیچ عنوان درد نداره ، آمپولم نمیفهمی چو ...

مرسی گلم.دعاکن دردم نگیره توروخدا😭

عزیزم تو کرونا بیهوش نمیکنن. بی حسی انجام میدن

چرا فرقش چیه؟؟؟

والا داییام میگن فقط به خاطر کمتر مصرف شدن دارو بیهوشیشون میگن بی حسی بهتره

البته من قبل کرونا بود زایمانم الان نمیدونم چرا میگی انجام نمیدن

وقتی اینقدر استرس داری بیهوشی کامل بگیر دختر چرا بی حسی میگیری؟؟ به خدا داییام جراحن و میگن وقتی ب ...

بیهوشی چندساعت طول میکشه آخه😭میخوام زود تموم شم

بیهوشی چندساعت طول میکشه آخه😭میخوام زود تموم شم

وااا چه فرقی داره؟؟؟

من ساعت ۱ رفتم اتاق عمل

اخرین بار ساعت ۱و دوازده دقیقه ساعتو دیدم

دخترم یکو ربع به دنیا اومد

ساعت ۳ هم خودم دخترمو بقل گرفتم و شیرش دادم

اسی بسلامتی انشالله، اصلا درد نداره فقط همکاری کن و بعدش یکم احساس پربودن مثانه داری یکم حسش خوب نیس که بعد از چند دقیقه رفع میشه، اسی بی حسی از کمر هیچ ترسی نداره و از بیهوشی خیلی بهتره و بهترین و شیرین ترین لحظه عمرتو امتحان میکنی، فقط لذت ببر، وقتی بچه رو میارن کنار صورتت، وای اگه بخاطر سختی بارداریم و کرونا نبود سالی یک بار  باردار میشدم فقط بخاطر تجربه اون حس، یعنی نمیشه توصیف کرد، اون لحظه می ارزه به نه ماه سختی و چندروز درد بعداز زایمان. انشالله نصیب همه بشه. مارو دعا کن. 

چرا فرقش چیه؟؟؟ والا داییام میگن فقط به خاطر کمتر مصرف شدن دارو بیهوشیشون میگن بی حسی بهتره البته ...

میگن بخاطرکرونا دستگاه ها آلودس

بیهوشی باید دستگاه اکسیژن وصل شه ب بیمار ک خودش ناقل ویروسه

میگن بخاطرکرونا دستگاه ها آلودس بیهوشی باید دستگاه اکسیژن وصل شه ب بیمار ک خودش ناقل ویروسه

وااا بیمارستان مگه یه دستگاه اکسیژن داره؟؟؟

دستگاه ها یه سره ضدعفونی میشه

اینجوری بخوای فکر کنی پس هیچ‌ کس هم نباید عمل انجام بده مثلا برای صفرا و اپاندیس و ...

دستگاه اکسیژن و‌کلا بخش کرونا از زایمان و ... جداست کاملا

وااا بیمارستان مگه یه دستگاه اکسیژن داره؟؟؟ دستگاه ها یه سره ضدعفونی میشه اینجوری بخوای فکر کنی پس ...

درسته الان بیهوشی کامل انجام نمیدن منم سزارین کردم بی حسم کردن والا بیهوشیم استرس داره منم قبلا آپاندیس عمل کردم بعد شش هفت ساعت به هوش اومدم

وااا بیمارستان مگه یه دستگاه اکسیژن داره؟؟؟ دستگاه ها یه سره ضدعفونی میشه اینجوری بخوای فکر کنی پس ...

معلوم نیست نفر قبلی که بیهوش شده و به دستگاه وصل شده 

ناقل بوده یا نه

در این شرایط تنها در صورت ضرورت بیهوش میکنن

مثل همون جراحی صفرا و....

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  

دوست عزیز منم تو کرونا زایمان کردم دوست داشتم بیهوشی باشه ک ب من گفتند کلا تو کرونا بیهوشی برای زایمان انجام نمیشه.

شما لطفا از دایی های محترم سوال بفرمایید

درسته الان بیهوشی کامل انجام نمیدن منم سزارین کردم بی حسم کردن والا بیهوشیم استرس داره منم قبلا آپان ...

والا به منم میگفتن فقط بی حسی انجام میدن برا زایمان 

دستیار بیهوشی اومد بالای سرم گفت بی حسی بگیر بهتره منم محکم گفتم نه من بیهوشی کامل میخوام

دکتر بیهوشی اومد به اونم محکم گفتم بیهوشی میخوام

دستیار دکتر بهش گفت نمیخواید بهش بگید بی حسی بگیره؟؟؟

دکتر گفت وقتی اینجور محکم میگه بیهوشی میخوام من نمیتونم دیگه چیزی بگم که

همین شد بیهوشی گرفتم

یک ساعت بعدم ریکاوری بودم و ساعت ۳ کاملا به هوش بودم و با کسایی که ملاقاتم اومده بودن حرف میزدم

البته بیهوشی که برای زایمان میدن از عمل صفرا کمتره برا همین شاید شما طول کشیده به هوش بیای ضمن اینکه بدن ادمها هم متفاوته گلم