2777
2789
عنوان

انقد از صب فحش خوردم

397 بازدید | 44 پست

کرج خیلی سرد شده امروز صب مامانم گفت تو بلدی سردرمیاری برو شوفاژارو روشن کن دیشب تا صب یخ زدیم جوونم براتون بگه رفتم زدم کلا سیستمشو بهم ریختم اب داغم قطع شد خواستم ابروشو درست کنم زدم چشو چالشم کور کردم از صب هرکی رفته دستشویی وقتی اومده بیرون هرچی فحش تو عمرش بلد بوده بارم کرده دیگه سِرشدم 😂 بابامم اومد نتونس درستش کنه قرار شد صب تعمیر کار بیاد به مامانم میگم صددفعه گفتم از من تعررررریف نکننن همینو میخواستی؟  

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

زدی همچیو ترکوندی

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
خب بگو مگه من سرویسکار شوفاژم آخه 

والا بهشون گفتم این کارا کار شماس من انجام میدما پارسالم من روشن کردم نمیدونم چرا اینجوری شد انگار اون شمعکش طاقت نمیاره هی خاموش میشه 

مگه پکیج روشن کردن کاری داره از آف میزنی روی  روشن کردن کجاش دست زدی که خراب شده 🤔🙄

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
من توام یا تو منی 😂😂😂😂 گردن نگیر خودت و بزن کوچه علی چپ😁

دیگه سر شدم بس ک فحش خوردم عین خیالمم نیس فقد بهشون لبخند ملیح میزنم

اشکالی نداره فدا سرت خاطره میشه این دفعه کنار تعمیرکار وایسا خوب نگاه کن یاد بگیری🤣🤣

اره صب میاد ببینم چیکار میکنه 

دیگه سر شدم بس ک فحش خوردم عین خیالمم نیس فقد بهشون لبخند ملیح میزنم

😂😂😂😂منم زیاد پیش اومده یا میندازم گردن بغلی....یا اینکه یکی از اعضای خانواده معرفت به خرج میده گردن میگیره 🤭

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
مگه پکیج روشن کردن کاری داره از آف میزنی روی  روشن کردن کجاش دست زدی که خراب شده 🤔🙄

اول هوا گیری کردم بعد اون فلکه ابشو باز کردم همونی ک مال شوفاژاس بعدم درجه رو به سمت اون علامت شوفاژ چرخوندم فقد اون چراغ سبزش چشمک میزنه ینی صدای شمعکش نمیاد ک روشن میشه 

😂😂😂😂منم زیاد پیش اومده یا میندازم گردن بغلی....یا اینکه یکی از اعضای خانواده معرفت به خرج میده گ ...

اینجاهیچکی معرفت نداره همشون از پشت بهم خنجر زدن 😂 گفتن این خراب کرده عیب نداره نوبت منم میشه