2777
2789

سرم یه جوری عجیبی درد میکنه خیلی اذییت میشم 😭 نمیدونم چطوری بگم انگار ازهرطرف سرم دارن فشار میدن گیجم منگم هیچی نمیفهمم چیکار کنم آخه یکی بگه دردم چیه میترسم به خدا.. دکتر نمیشه برم پول ندارم فقط میخواستم مطمئن بشم دردم خطر ناک نیست بیشتر جلوی سرم درد میکنه انگار شقیقه هام فشارمیدن😭😭

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

سینوزیت نداری؟ چشمات خوب میبینه؟

چشمام وقتی میبندم آرامش میگیرم اعصابم خیلی بهم ریخته است

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چشمام وقتی میبندم آرامش میگیرم اعصابم خیلی بهم ریخته است

نه منظورم اینه چشمات تاره نشده؟

یا اینکه دیدت خوبه؟

دو بینی نداری؟

حالت تهوع سرگیجه.؟

هیچ چیز در دنیا به اندازه بی عدالتی به وضوح احساس و درک نمی شود.#چارلز_دیکنز
نه منظورم اینه چشمات تاره نشده؟ یا اینکه دیدت خوبه؟ دو بینی نداری؟ حالت تهوع سرگیجه.؟

حالت تهوع دارم سرمم همیشه خدا گیجه اصلا نمیتونم تمرکز کنم سریع گیج میشم

باید بری مغز و اعصاب 

جدی بگیر واقعا میگم 

باید بری مغز و اعصاب  جدی بگیر واقعا میگم

مغز و اعصاب؟خطرناکه؟؟

مغز و اعصاب؟خطرناکه؟؟

اره شاید کمخونی باشه شاید سردرد عصبی و تنشی به هرحال برو چکاپ شو 

هرچیزی ممکنه خطرناک باشه ممکنه هم هیچی نباشه و کم خونی یا کم ابی باشه

اره شاید کمخونی باشه شاید سردرد عصبی و تنشی به هرحال برو چکاپ شو  هرچیزی ممکنه خطرناک باشه ممک ...

آخه من دستم خالیه نمیتونم برم دکتر .. دکتر متخصص کلی خرج داره 😔

کم خونی چیزایی ک واسه کم خونی خوبه بخور تا میتونی ترشیجات نخور شیره انگور خیلی خوبه بگیر یا خودشو صب به صب بخور تا شربتش کن بخور یه لیوان هر  روز منم مثه توام همیشه سر درد دارم و سرگیجه 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
کم خونی چیزایی ک واسه کم خونی خوبه بخور تا میتونی ترشیجات نخور شیره انگور خیلی خوبه بگیر یا خودشو صب ...

ممنون عزیزم انشاالله چیزی نباشه