2777
2789

چرا عکس اول ناخنت صدفش باریک تره و دومی پهنه😐

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ قشنگ  من چند وقت دیگ میرم ژلیش کنم 💃 البته ناخنای اصلیم خیلی خوبه ولی تنوع میخام

من ناخنام خیلی میشکنن. ژلیش کنم باز میشکنه؟ 

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
عه واقعا باریکلا ب سلیقت😍😍😍 من ناخنامو میخورم متاسفانه زدن لاک رو ناخنای بلند شده آرزو برام چن ...

ببین میری داروخونه میگی ناخونمو میخورم ی لاک بی رنگ بهت میده میزنی تلخه وقتی میخای بخوری چون تلخه نمیتونی

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 
من ناخنام خیلی میشکنن. ژلیش کنم باز میشکنه؟ 

نه دیگه محکم میشه نمیشکنه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

امضاتو دوسداشتم پر مغزه🌺

ممنونم❤

ببین میری داروخونه میگی ناخونمو میخورم ی لاک بی رنگ بهت میده میزنی تلخه وقتی میخای بخوری چون تلخه نم ...

تاثیر نداره برااام😭😭😭😭❤❤

پاک میکنم یا حتی از روش میخورم

در این حد😭

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 

خیلی قشنگ شده..

منم دوست دارم لاک بزنم ولی به غیر مراسم یا وقت های خاص نمیزنم پاک کردنش برام سخته😁چون میخوام وضو بگیرم یا برای 

غسل باید پاک‌کنم

البته همیشه ناخنام تمیز و مرتبه کلی میرسم بهشون ولی دائم لاک ندارم

تاثیر نداره برااام😭😭😭😭❤❤ پاک میکنم یا حتی از روش میخورم در این حد😭

باید بری پیش روانشناس پس

فقد منم‌که حس میکنم این دوتا دست شباهتی به هم ندارن؟!😐

ن منم هسم‌☺

کاش میشد دادبزنم مامااااان چراخوشحالیمو پیدانمیکنم و اون میومد ازتوی کشوی دوم خوشحالیمو درمیاورد و میگفت پس این چیه خاک برسر کورت کنن  
عه واقعا باریکلا ب سلیقت😍😍😍 من ناخنامو میخورم متاسفانه زدن لاک رو ناخنای بلند شده آرزو برام چن ...

مرسی عزیزم 

به نظر من اول باید دنبال علت این کارت باشی 

مثلا ببینی چی باعث ناخن خوردنت میشه مثلا نگرانی استرس ترس یا عادت 

اگه ترس و استرس هست سعی کنی ریلکس باشی یا خودتو از اون نگرانی و استرس دور کنی و سر خودتو مشغول چیز دیگه ای کنی 

اگرم یه عادت هست برات سعی کنی خودت هروقت خواستی بخوریشون حواستو پرت کنی🤗

عزیزم همه آرزو ها دست یافتی هستن این یکی از آرزو های کوچیکتر هست اگه اراده کوچولو بکنی 🤗میرسی