2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

معنیش نمیشه دروغگو؟

ادم میشناسم وقتی میره عروسی مهمونی تولد اینا ،اگه بعدش یه بلایی سرش نیاد یعنی چشم نخورده،و اگه چشم نخورده باشه به این باور میرسه که به اندازه کافی زیبا نبوده😢

خیلی مسخرس اولا اون خودش اونشب باهاش وارد رابطه شد دوما دنیز که باکره نبود ادعای تجاوز میکنه سوما دلیلی نمیدونم که اون همه رسوایی به پا کرد خودش میتونس مشکلشو حل کنه آخرشم خودشو خراب کرد

خیلی مسخرس اولا اون خودش اونشب باهاش وارد رابطه شد دوما دنیز که باکره نبود ادعای تجاوز میکنه سوما دل ...

من تازه شروع کردم اول گفتم محمت امیر مقصره یهو دیدم دختره دیوونه ست😐اصلا معلوم نیست کی دروغ گفته روند سریالم خیلییییی کنده

من تازه شروع کردم اول گفتم محمت امیر مقصره یهو دیدم دختره دیوونه ست😐اصلا معلوم نیست کی دروغ گفته رو ...

آره انگار اونشب قتل شده همه ی خاندان دنیز رو به آتیش کشیدن اعصابم خورد میشه ها مثلا دنیز معلمه محمد امیر هم دکتر ولی عین بچه ها رفتار میکنن حالا شوهر سابق دنیز رو هم نگم بیشتر ازون حرصم میگیره ولی محمد امیر فکر کنم اختلال روانی داره

اره اره نشون داد بوسیدش،من همش فک میکنم نکنه تو مشروب چیزی بود ک این یادش نمیاد

دقیقا منم همین فکرو میکنم احتمالا محمد امیر قرصی خواب آور تو مشروبش ریخته چون دنیز رفته بود اتاق از محمد امیر خواس اون مشروبارو آماده کنه

آره انگار اونشب قتل شده همه ی خاندان دنیز رو به آتیش کشیدن اعصابم خورد میشه ها مثلا دنیز معلمه محمد ...

خواهرش ک این همه قربونش میرفت انتظار نداشتم با شوهر دنیز باشه😐محمت امیر هم انگار ی مشکل خاصی داره فقط در ظاهر خوبه باطنش بده 

دقیقا منم همین فکرو میکنم احتمالا محمد امیر قرصی خواب آور تو مشروبش ریخته چون دنیز رفته بود اتاق از ...

کاش یکمی روند سریال و تند کنن حوصله ام سر میره موقع دیدنش،تازه میگن قسمت ۶ دروغگو معلوم میشه کیه