2777
2789

سلام بچه هانینی من برج۱۲دنیامیاد میخوام بدونم چه لباسهایی بخره یعنی واسه برج۱۲ که تابرج۳هواسرده چی بخرم وشماره چند وچند دست

سوال بعدی اینکه میشه بگیدتایک سالگی چه لباسهایی وچنددست وچه سایزهایی لطفاکمکم کنین خیلی نگرانم کسی هم نیست کمک کنه 

خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه  

تایکسال نخر شما نمیدونی تپله یا لاغر برای بدنیا اومدنش دو دست صفر بخر با کلاهو دستکش بعد سرهمی بگیر خیلی راحته دو سه دست سایز یک زیرپوش زیردکمه دار هم بگیر ۳دستم سایز ۲

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
تایکسال نخر شما نمیدونی تپله یا لاغر برای بدنیا اومدنش دو دست صفر بخر با کلاهو دستکش سرهمی بگیر خیلی ...

خب لباس گرم نمیخوادسرش میشه اوناشکاره چندبگیرم

خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه نوزادیش لباس نخی بگیر اصلا صخیم نگیر چون تا هوا گرم بشه لای پتو میمونه دیگه لباس زمستونیاشو اندازه بچه  یه ساله بگیر 

بیشتر لباساشو سایز ۳ بگیر سایز یک و دو کم بگیر چون زود بزرگ میشه 

واسه نوزادیش سرهم بگیر تا سه ماهگی خیلی خوبه بچه راحته 

من فقط يك دست سايز صفر خريدم چون هم زود كوچيك ميشه هم برا مادر تازه كار تعويضش سخته و ممكنه بچه اسيب ببينه پس يه دست بيشتر نخريدم 

سعي من بيشتر بادي بخري چون بقول قديميا لباس بالا نميره دلو پهلو بچه يخ نميكنه 

بادي هم استين كوتاهه هم استين بلند 

شورت عينكي نخر چون هم پا بچه سياه ميشه تابستون زنستونم كاربرد نداره 

كلاه نخي حتما بخر لباسم سعي كن يقه گشاد برداري باديا رو استين كوتاه بودن استين بلندم جلو دكمه دار 

تعداد دستشم كاملا بستگي به بودجت داره

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
خب لباس گرم نمیخوادسرش میشه اوناشکاره چندبگیرم

همینارو گفتم نخی بگیر زیرشم زیرپوش میپوشه گرم نگهش میداره برای بیرونش یا داره ازبیمارستان میاد یه سرهمی جورابدار ضخیم یا پشمی بگیر بعدم تو پتو میذاریش

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
واسه نوزادیش لباس نخی بگیر اصلا صخیم نگیر چون تا هوا گرم بشه لای پتو میمونه دیگه لباس زمستونیاشو اند ...

یعنی واسه بیمارستانش نمیخوادلباس گرمی بگیرم کلاه دستکش

همینارو گفتم نخی بگیر زیرشم زیرپوش میپوشه گرم نگهش میداره برای بیرونش یا داره ازبیمارستان میاد یه سر ...

سایزچند عزیزم ممننون

سایزچند عزیزم ممننون

فعلن سایز یک و دو بگیر سایز ۳دیگه میوفته تو گرما جلو جلو نخر دو دست صفر برای بیمارستانو یک هفته اول بگیر بعداونم یک اوایل میپوشه بخصوص اگه ریز باشه حالا حالاها اندازشه چن دستم ۲بگیر 

من فقط يك دست سايز صفر خريدم چون هم زود كوچيك ميشه هم برا مادر تازه كار تعويضش سخته و ممكنه بچه اسيب ...

ممنون عزیزم

یعنی واسه بیمارستانش نمیخوادلباس گرمی بگیرم کلاه دستکش

بيمارستان خودش لباس ميده 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
فعلن سایز یک و دو بگیر سایز ۳دیگه میوفته تو گرما جلو جلو نخر دو دست صفر برای بیمارستانو یک هفته اول ...

ممنون عزیزم

بيمارستان خودش لباس ميده 

نه بابا فکرنکنم منظورت خصوصیه

نه بابا فکرنکنم منظورت خصوصیه

من خصوصي بودم بهم دادن حتي دورپيچم دادن 

اما از اقوام دولتي بود به اونم داده بودن