2777
2789
حس ششم نداره کسی.باور کن.من با اطمینان بهت میگم.حداقل تو همین سایت.تنها خدا ست که اعتماد داره.من از ...

میونی ماه تولد و رنگ لباسم رو حدس بزنی؟

بعد درباره آینده ام هرچی حس میکنی بگو لطفا

میشه لطفا برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان عج و حاجت رواییم دعا کنی ؟🦩💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آیا به کسی که دوستش دارم میرسم و اینکه شغل آیندم چیه؟

شغل اینده مهارتیه ینی کار یه که بامهارتت بهش نیرسی وربطی به رشته تحصیلیت نداره  ،به کسی که دوسش داری نمیرسی ولی باکسی ازدواج میکنی که دوسش خواهی داشت

خدایاشکرت
ی سوال؟  کسی میتونی از مشکلات زندگیت پیشگویی کنه؟ 🤷‍♀️ دیشب به یکی گقتم تو این 7ماه مشکلات خ ...

به حرف کسی گوش نکن .خدواند در جای جای قران نوشته هر کس عمل صالح انجام بده پاداش میگیره 

و کلی از عمل صالح گفته.شما باید برای زندگیت تلاش کنی .تا مدیون نشی .بخای به حرف رمال و پیشگو و حس شمشمی اعتماد کنی باختی حداقل روحیه ت بعد امیدواریت ضعیف میشه.و این از کارها شیاطینه 

انتظار تغییر نداشته باش تاخودت اونا ایجادش نکرده باشی...انسانها چه موجودات فراموشکارناسپاسی هستن....
به حرف کسی گوش نکن .خدواند در جای جای قران نوشته هر کس عمل صالح انجام بده پاداش میگیره  و کلی ...

ن وقتی اینو گفت کلا خندم گرفت چون من میشناسم همچین کسایی کسی ن اسمی ازت داشته باشه ن نیتی چطور میتونه پیشگویی تو بکنه و اینکه اینا همه شون شیطانی هستش 

تاحالا حس ششمی برام درست در نمیومده بجز ی نفر 

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
ن وقتی اینو گفت کلا خندم گرفت چون من میشناسم همچین کسایی کسی ن اسمی ازت داشته باشه ن نیتی چطور میتون ...

کی؟

اسمش یادته؟

کی؟ اسمش یادته؟

کاربر 000kkkبود

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
میونی ماه تولد و رنگ لباسم رو حدس بزنی؟ بعد درباره آینده ام هرچی حس میکنی بگو لطفا

خیرر و هر کسی بتونه دقیق ماه تولد و رنگ لباس واینارا بگه با شیاطین دستش تویه کاسه اصلا خودت برو بین هیچ کس نتونسته دقیق بگه .

و نخواهد گفت.

اینا مطمن باش.آینده شما بستگی به قلبت داره 

هر چه قلبتا پاک کنی شک نکن آینده ت درخشانتره خداوند در سوره شعرا آیه 89حتمن برو بخون خدا تنهایک قلب پاک میخاد تمام صفتهایی که دوس نداری را بنویس و روش کار کن اگر این کار را بکنی حتمن موفق میشی .مثلا اگر حسادت داری یا 

غیبت میکنی اینارا ترک کن.برای خودت خیلی ارزش قایل شو .گوهر وجودتا کشف کن گاهی که افسرده میشی نگو خدا من خسته شدم و فلان بگو من ظلم بقیه حرف بقیه روحیه م گرفته و ودلما به درد آورده و حال مرا به بهترین حال متغیر گردان.چون این رفتار و کردا بقیه هستن که یک انسان راخسته ومنزویی میکنه 

انتظار تغییر نداشته باش تاخودت اونا ایجادش نکرده باشی...انسانها چه موجودات فراموشکارناسپاسی هستن....
با مرد رویاهات دعوات میشه سر مادرش ولی چون طلسمش کردی به پات میوفته

من کسی و طلسم نکردم و مرد رویاهام وجود نداره یعنی توی ذهنم همچین کسی و ساخام

فقط میخوام بدونم ممکنه بیاد تو زندگیم همچین فردی یا ن

عجب پیچیده شد😕

خیرر و هر کسی بتونه دقیق ماه تولد و رنگ لباس واینارا بگه با شیاطین دستش تویه کاسه اصلا خودت برو بین ...

نه عزیزم همه با شیاطین دستشون توی یک کاسه نیست😄

مثلا من برای یک نفر رنگ لباس و ... رو  حدس زدم و درست بود 

در کل مرسی گلم💚🌱

نه عزیزم همه با شیاطین دستشون توی یک کاسه نیست😄 مثلا من برای یک نفر رنگ لباس و ... رو  حدس زد ...

اون اتفاقی بوده 😂

من کسی و طلسم نکردم و مرد رویاهام وجود نداره یعنی توی ذهنم همچین کسی و ساخام فقط میخوام بدونم ممکنه ...

خب منم الانت رو پیش بینی نکردم آینده ات رو گفتم،  بله در آینده حتما همچین شخصی سر راهت میاد 😊🌹😊🌹