2777
2789
آره خب بعضی میرن تاپیک های قبلی طرف رو میخونن میان یه چیزی میگن ، برخی هم نه واقعا احساس ششم رو دارن

حس ششم نداره کسی.باور کن.من با اطمینان بهت میگم.حداقل تو همین سایت.تنها خدا ست که اعتماد داره.من از طریق دیگه ای میفهمم.اینا یه شخصی یادم داده نمیدونم درسته یا ن ولی برا هرکسی گفتم درست بوده

انتظار تغییر نداشته باش تاخودت اونا ایجادش نکرده باشی...انسانها چه موجودات فراموشکارناسپاسی هستن....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره نزدیک گفتی اگه میشه هرچی درباره آینده ام حس می‌کنی بگو...

عزیزم فقط حدسع واقعا چیزی نمی‌دونم 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

شما هم طرفت شرایطش جور نیست از طرفی غرورش و از طرفی پای شخصیتش در میانه اینکه با دست خالی بره در حیا ...

بله دقیقا ، بعد آیا رسیدنی هست یا آچمز دیگه کارش تمومه و نمیرسه؟😄

اللهم ارزقنا ، هر آنچه که خیر است و نمی دانیم...
حس ششم نداره کسی.باور کن.من با اطمینان بهت میگم.حداقل تو همین سایت.تنها خدا ست که اعتماد داره.من از ...

ی سوال؟ 

کسی میتونی از مشکلات زندگیت پیشگویی کنه؟ 🤷‍♀️

دیشب به یکی گقتم تو این 7ماه مشکلات خیلی داریم 

میگه تو پدرت قطع نخا میشه شوهرتم معتاد 😑خودم موندم پش*مام ریخت

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖