2777
2789

سلام خانوما...زنداییه من یه مامای قدیمی هست که مادرشم ماما بوده...یه داروی دست ساز داره به هرکی داده اکثرا نتیجه گرفتن..داروشم خوردنی نیس باید واژینال استفاده بشه...طی دورانی که استفاده میکنی میتونی اقدام داشته باشی...هشتاد درصد کسایی که استفاده کردن نتیجه گرفتن زیر پنج ماه حتی عفونتشونم برطرف شده....داروش سنتیه...اگر کسی خواست بگه تا براش بفرستم...فقط به کسایی که دکتر قطعی گفته شما نمیتونید بچه دارشید و امکانش صفر هست توصیه نمیکنم...

درخدمتتون هستم...

من دو ماهه تو اقدامم باردار نشدم یکم کوچیک تنبلی دارم‌میشه؟

دکتر بهتون گفته تنبلی  دارید؟ گلم من تو اطرافیانم هرکی خریده بین یک تا پنج ماه باردارشده ...یا مثلا بچه اولشون هفت هشت ماه نگرفته ولی وقتی این دارو رو گرفته طی دوماه باردار شده...یا کسی عفونت داشته چند وقت بوده اقدام بوده وقتی اینو استفاده کرده همون روز کلی عفونت اومده بیرون و بعد چند وقت باردار شده....خانومی بود پنج سال اقدام بوده ولی مشکل خاصی نداشتن وقتی اینو استفاده کرد چهار ماه بعد باردار شد...اگه مشکل خاصی نداشته باشی احتمال هشتاد درصد میگیره...اینم بگم هیچ داروییو در مورد بارداری نمیگن صددرصده...بیست درصدم احتمال نگرفتن هست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر بهتون گفته تنبلی  دارید؟ گلم من تو اطرافیانم هرکی خریده بین یک تا پنج ماه باردارشده ...یا ...

عفونت هیچی ندارم‌.یکم‌تنبلی تخمدان دارم .۱۹ سالمه تقریبا ۲ ماهه اقدامم این ماه کلومفین خوردم نمیدونم والا برا من موثره؟من دکتر نگفته بچه دار نمیشی