2777
2789

خانوما منو دختر داییم هردو زیر۱۹سالیم سر مسیله ای دعوا کردیم درحدی که هردو گریه کردیم و مادربزرگم اومد جدامون کنه و بعد دخترداییم ازخونه زد بیرون و ... حالا نمیخوام وارد جزییات. بشم اما اون مقصر و شروع کننده بود و منم براش جبران کردم (موضوع دعوا مهم نیست واگه بگم خیلی طولانی میشه)اینو بگم دختر دایییم فرزند طلاقه و با مادر بزرگم زندگی میکنه 

بابای دختر داییم مثلا بهش میگم دایی مراداونحا نبود 

منو دایی مردگاد خیلی رابطمون باهم خوب بود و کلی باهام شوخی میکردو...

اما الان چند وقته باهام تو قیافس داییم ،وقتی خونه مادربزرگم میرم سلام میکنم جواب نمیده و اصلا شوخی نمیکنه ،دختره هم کلا قهره 

الان من خیلی ناراحتم از اینکه چرا داییم از من چیزی نپرسیده و هرچی دخترش تعریف کرده باور کرده و با من بد شده اینم بگم داییم زن نداره 

خیلی ناراحتم مطمئن ام دختره هم از این بیمحلی داییم به من کلی خوشحال میشه🥲

برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توهم نادیده بگیرش

منم خداحافظی نکردم این سری

اما در کل از شکراب شدن رابطمون دختر داییم سود میبره 

بنظرت چیکار کنم؟

منم خداحافظی نکردم این سریاما در کل از شکراب شدن رابطمون دختر داییم سود میبره بنظرت چیکار کنم؟

ولش کن دخترداییت خلا عاطفی داره بخاطر جدایی والدینش 

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

منم خداحافظی نکردم این سریاما در کل از شکراب شدن رابطمون دختر داییم سود میبره بنظرت چیکار کنم؟

بزار ببره معلومه باید طرف دخترش باشه خودتو کوچیک نکن یجوری باش انگار متوجه نشدی اصلا

لایک نکن

ولش کن دخترداییت خلا عاطفی داره بخاطر جدایی والدینش

منم کم خلا عاطفی ندارم دلیل نمیشه بخدا

بعد درسته که مرد گند بخاطر دعوای دوتا دختر بچه با من بد بشه؟

منم کم خلا عاطفی ندارم دلیل نمیشه بخدابعد درسته که مرد گند بخاطر دعوای دوتا دختر بچه با من بد بشه؟

نه دلیل نمیشه اما نمیشه هر دو لجبازی کنید 

کوتاه بیا 

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

بزار ببره معلومه باید طرف دخترش باشه خودتو کوچیک نکن یجوری باش انگار متوجه نشدی اصلا

چرا باید طرف دخترش باشه؟ مگه اصلا از من پرسید چی شده؟ دختره جلوی من همه چیو دروغ تعریف میکرد به همه 

اخه ادم انقد دهن بین

حتی تو هم مقصر نباشی طرف دخترشو میگیره ، چه انتظاری داشتی

انتظار داشتم از منم بپرسه خب چی شده

چرا باید طرف اون و بگیره؟؟!!اون همه چیزو به دروغ تعریف میکرد 

چرا باید طرف دخترش باشه؟ مگه اصلا از من پرسید چی شده؟ دختره جلوی من همه چیو دروغ تعریف میکرد به همه ...

چون دخترشه منظورمه نکه حق با اونه

اگ انقد مهم واست پیام بده خب

لایک نکن