2777
2789

من میگم وصال

مرسی که هستی..مرسی که امیدو انگیزه ی فردای منی..مرسی که توی تمومِ بدی‌های دنیا تو قشنگترین زیبایی زندگیمی..مرسی که همیشه کنارمی و به فکرمی..تو برای من تَه تَه همه چیزای خوبی❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اونجایی ک هرموقع عاشق شدم نرسیدم  پس میگم نرسیدن  ولی اگ کسی عاشقت باشه قطعا بت میرسه ...

هرموقع؟؟ 

مگه چن بار عاشق میشه ادم؟ 

مرسی که هستی..مرسی که امیدو انگیزه ی فردای منی..مرسی که توی تمومِ بدی‌های دنیا تو قشنگترین زیبایی زندگیمی..مرسی که همیشه کنارمی و به فکرمی..تو برای من تَه تَه همه چیزای خوبی❤️
از اونجایی ک هرموقع عاشق شدم نرسیدم  پس میگم نرسیدن  ولی اگ کسی عاشقت باشه قطعا بت میرسه ...

پس چرا اسمشو گذاشتی عشق اگه عشقت بود نهایت تلاششو میکرد که بهت برسه یکطرفه بوده اسمشو نمیشه گذاشت عشق

هرموقع؟؟  مگه چن بار عاشق میشه ادم؟

چندین بار 

من ۳ بار عاشق شدم و چندین سالم ب پاشون موندم 

یکیشون ک ازدواج کرد یکیشونم شخصیتش بد درومد از چشمم افتاد این اخریم هنوز دوسش دارم ولی اون نداره

عشق یک نوع کمال هست که حتی اگه انسان به معشوق نرسه اون حالات قلبی براش لذت بخشه و به وصال نیازی نداره

ولی اینکه انسان سعی داشته باشه هرطور شده به وصال معشوق برسه این اسمش شوق هست و با رسیدن خاموش میشه