سلام دوستان با توجه به تجربه اے که دارم خرید و فروش ارزهاے دیجیتال سود آورے خوبے داره البته به شرط آموزش و یا کسب تجربه (بامقدار کم شروع کنید تا تجربه لازم رو بدست بیارید).و براے این کار صرافےهای مختلفے هم وجود داره .یکے از صرافے هاے خوب تو این زمینه صرافے بیت پین هست .که بیش از ۱۲۰ رمز رو میشه داخل این صرافے خرید و فروش کرد .حالااین صرافے یه جشنواره اهداے جایزه داره به این صورت که اگه شما تا ۳۱ فروردین ۱۴۰۱ تو این صرافے ثبت نام کنید و احراز هویت سطح دو رو هم انجام بدین (خود سایت پشتیبان آنلاین داره که در مورد نحوه ثبت نام میتونید ازشون بپرسید)به صورت اتوماتیڪ در قرعه کشے پژو ۲۰۶ شرکت داده میشین
و نکته بعدے اینکه اگه از طریق لینکے که من گذاشتم وارد سایت بیت پین بشید و ثبت نامتان رو انجام بدید به خاطر کد رفرال یا همون کد دعوتے که من داخل لینڪ قرار دادم ۱۵٪ تخفیف شامل شما میشه و همچنین صرافے به من هم ۱۵٪ تخفیف میده و این مورد دیگه محدودیت زمانے نداره یعنے تا زمانے که شما داخل این صرافے خرید و فروش انجام بدین ۱۵٪ تخفیف براے همیشه شامل حال شما هست .پس اگه شما به غیر از این لینڪ ثبت نام بکنید هیچ تخفیفے براے شما اعمال نمیشه
https://bitpin.ir/signin/?ref=Z5aIC1vB