2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم ، طریقه واریز پولش چجوریه  من متوجه نمیشم میشه توضیح بدی

باید اول تو صرافی ایرانی مثل رمزینکس یا نوبیتکس یا اکسکوینو یا هر صرافی که می شناسید احراز هویت میکنید از اونجا پول واریز میکنید تو صرافی ایرانی به تتر تبدیلش میکنید و ادرستتر رو تو رمزینکس کپی میکنید داخل صرافی ایرانی وارد میکنید همین البته باید کسی کمکتون کنه به حرف نیس از دوستی همسری کسی که قابل اعتماد کمک بگیرید

از سال ۹۷ عضوم کاربری قبلم ترکید 🎭

دوستان صرافی بیت پین بعد ار اهراز هویت 5000 شیبا میده و اگر ده نفر از دوستانتون رو بیارید 500 هزار ت نقدی و از تراکنش هاشم میتونید سود بگیرید. البته جوایز دیگه ای هم داره میتونید برید ببینید  .من ازش برای نقل و انتقال خرید به کیف پولم برای کار در صرافی کوکوین استفاده میکنم.مشکلی باهاش نداشتم تا الان  

https://bitpin.ir/signin/?ref=6uBQESDC

نمی افتی! مگر از همان سمتی که تکیه داده ای!

سلام دوستان با توجه به تجربه اے که دارم خرید و فروش ارزهاے دیجیتال سود آورے خوبے داره البته به شرط آموزش و یا کسب تجربه (بامقدار کم شروع کنید تا تجربه لازم رو بدست بیارید).و براے این کار صرافےهای مختلفے هم وجود داره .یکے از صرافے هاے خوب تو این زمینه صرافے بیت پین هست .که بیش از ۱۲۰ رمز رو میشه داخل این صرافے خرید و فروش کرد .حالااین صرافے یه جشنواره اهداے جایزه داره به این صورت که اگه شما تا ۳۱ فروردین ۱۴۰۱ تو این صرافے ثبت نام کنید و احراز هویت سطح دو رو هم انجام بدین (خود سایت پشتیبان آنلاین داره که در مورد نحوه ثبت نام میتونید ازشون بپرسید)به صورت اتوماتیڪ در قرعه کشے پژو ۲۰۶ شرکت داده میشین

و نکته بعدے اینکه اگه از طریق لینکے که من گذاشتم وارد سایت بیت پین بشید و ثبت نامتان رو انجام بدید به خاطر کد رفرال یا همون کد دعوتے که من داخل لینڪ قرار دادم  ۱۵٪ تخفیف شامل شما میشه و همچنین صرافے به من هم ۱۵٪ تخفیف میده و این مورد دیگه محدودیت زمانے نداره یعنے تا زمانے که شما داخل این صرافے خرید و فروش انجام بدین ۱۵٪ تخفیف براے همیشه شامل حال شما هست .پس اگه شما به غیر از این لینڪ ثبت نام بکنید هیچ تخفیفے براے شما اعمال نمیشه

https://bitpin.ir/signin/?ref=Z5aIC1vB