2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم بهم هدیه (لباس کهنه) داده خیلی ناراحت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1654 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم گف بزار بدم ب خودش ترسیدم دعوا بشه 

کار خوبی کردی.خودتو پیش شوهرت بردی بالا

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بگم عکس لباسو بده یا شما میگین؟؟ 🤣🤣

من نگم یکی دیگ الان میاد میگ کو عکس بده🤦‍♀️🤦‍♀️

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚

اسی عمه بابام به ما دوتا پارچه کهنه قدیمی که پاره هم بود کناره هاش داد مامانم نگهش داد وقتی دخترشو پاگشا کردیم همونو داد بهشون بابام میخواست پول بده مامانم گفت اون اینطوری کادو داد و شرمندمون کرد منم همونو میدم به خودشون

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

اول راه انقدر خودتو خل نگیر ک‌سوارت بشن . واقعا چطور تونسی تحمل کنی . نمیخای دعوا بشه! ب جهنم میخام ک دعوا بشه برو رو مخ شوهرت اتیشیش کن لباسو بره بزنه تو صورت خواهرش مگه محض رضای خدایی اومدن تو رو گرفتن  یا مونده بودی رو دست ننه بابات . یعنی چی نخاسی دعوا بشه من جای تو زورم گرفت 

کاش خدا یه نگاه هم ب زندگی من بکنه  کاش منم خوشبخت بشم ای کاش دعا کنید برام 😔

ن بزار شوهرت بره پرتش کنه تو صورت خواهرش اینجوری خواهرشوهرت ادب میشه شوهرتم واسش عادی نمیشه این حرکتا.جواب بی احترامی بی احترامی خواهر شوهرای من هیچی ندادن بهم اصلا پاگشا نکردن ک چیزی بدن ولی منم دراینده واس بچهاشون تلافی میکنم 

شوهرم گف بزار بدم ب خودش ترسیدم دعوا بشه 

میزاشتی بده خب مگه شما مونده لباس کهنه شی

بی احترامی بزرگی کرده بهت خوددانی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

اول مطمئن شو ک کهنه ست.بعد بده همسرت ببره.خودش میدونه چطور باخواهرش برخوردکنه.اگرم دیدیش ب روی خودت نیار.اون ب روآورد خودتوبیخبرنشون بده بگو من ک انداخته بودم آشغالی داداشت بدون اطلاع من آورده

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

کهنه هستش؟؟ یا فقط بو میده؟؟ شاید نو هست چند نفر تو اتاق پرو پوشیدن ک بو گرفته

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌