2777
2789

سلام 

دکتر خوب فوق تخصص نازایی تو رشت سراغ دارین ؟

پیش دکتر عبدالهیان میرم دوبار سقط داشتم همه آزمایشارو هم انجام دادم حتی کاریوتایپ. ایمنی . انعقادی.... خوشبختانه مشکلی ندارم ولی میخواستم دکترمو عوض کنم دکتر مهرافزا قبولم نکرد دیگه نمیدونم پیش کی برم

ترابی شنیدم خوبه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشنیدم آدرسش میدونید کجاست 

نه راستش خودم چون بعد از ازدواج اومدم تهران نمیدونم،اما دوستم می‌گفت پیش مهرافزا،پیش صدری و خیلیای دیگه رفته بود جواب نگرفته بود دیگه اتفاقی می‌ره پیش ترابی( اگه اشتباه نکنم آرزو ترابی) با یه قرص ماه بعد باردار شد

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
نه راستش خودم چون بعد از ازدواج اومدم تهران نمیدونم،اما دوستم می‌گفت پیش مهرافزا،پیش صدری و خیلیای د ...

من دیگه اونقدر امپول زدمو و قرص خوردم اینهمه هزینه کردم خسته شدم 

ممنون میگردم 

شاید دری به تخته خورد منم نتیجه گرفتم