2777
2789
عنوان

خیلی مهمه لطفا راهنمایی کنید

140 بازدید | 18 پست

شوهرم یک هفتست نیومده خونه من بیرونش نکردم دوشبه اولو خودش نیومد بعدشم من گفتم دبگه نمیخامت معتادم هست حالا خرجی هم نمیده مبگه بگو غلط کردم تا برگردم خرجی ام وقت میدم که بیام خونه منم دبگه نمیخامش حالا من میتونم درخواست نفقه بدم؟انجام میدن و اینکه شوهرم گفت میرم دادگاه میگم بیرونم کردی بچه رو ازت میگیرن چون صلاحیت نداری اینم بگم خونه مال پدر منه نه اون ایا میتونه عدم تمکین بگیره و میتونا نفقه نده 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

بله میتونی شکایتم کنی طرف تومیشن

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

نفقه رو باید بده چون اعتیاد داره بچه رو میدن ب تو

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید خندم گرفت چقد پروعه/ن نمیتونه.وظیفشه بره خونه بگیره برات خرجتم بده.بهتره با این ادم پرو همینکارو کنی.برو درخاست نفقه بده .مجبور شه خونه بگیره خرج بده بفهمه دنیا دست کیه

اگه ثابت کنی معتاد نمی تونه بچه ازت بگیره.نفقه هم بگیر.چون اون رفته ونه تو.بزن زیرش نگو بیرونش کردی

بدیش اینه هر دوماه ترک میگنه باز مصرف میکنه ممکنه وقت دادگاه باز ترک کنه 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
 ببخشید خندم گرفت چقد پروعه/ن نمیتونه.وظیفشه بره خونه بگیره برات خرجتم بده.بهتره با این ادم پ ...

خوب چون یک هفتست رفته ایا درخاست و ثبت میکنن یا نه باید یه مدت مشخص بگذره و اینکه باید کجا برم برا نفقه 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

اصلا چون معتاده شرایط جدایی داری و بچه و مهریه رو راحت میتونی بگیری..یکی از چیزایی ک رای ب حکم خانومه اعتیاده زوج...نفقه هم شما وقتی نشستی تو خونه اتون بهتون تعلق میگیره ..ایشون الان عدم تمکین دارن

پیش از مرگم صلواتی برای ارامش روحم مهمانم کنید.خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد
خوب چون یک هفتست رفته ایا درخاست و ثبت میکنن یا نه باید یه مدت مشخص بگذره و اینکه باید کجا برم برا ن ...

شما درخاست نفقه بزن بگو خرجی نمیده.اگه خونه مال پدر شماست موظفه بره خونه بگیره با کلیه لوازم خونه خرجتم بده اونموقه میاد میگه گ و ه خوردم. کوتاه نیا از چرندیاتشم نترس .برو کاراو انجام بده بترسونش

اصلا چون معتاده شرایط جدایی داری و بچه و مهریه رو راحت میتونی بگیری..یکی از چیزایی ک رای ب حکم خانوم ...

میگه میرم میگم باهام زندگی نمیکنی گفتم تو مگه خونه برام گرفتی و من نیومدم بار اولش نیست ساای دو بار میزاره چند روز میره الانم داره با پول و بچه تهدیدم میکنه

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
شما درخاست نفقه بزن بگو خرجی نمیده.اگه خونه مال پدر شماست موظفه بره خونه بگیره با کلیه لوازم خونه خر ...

کجا باید برم  برا درخواست یه سال پیش ثبت ثنا شدم 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
شما درخاست نفقه بزن بگو خرجی نمیده.اگه خونه مال پدر شماست موظفه بره خونه بگیره با کلیه لوازم خونه خر ...

ماشین زیر پشم مال منه سندش وپلاکش به نام منه اما ازش نگرفتم هنوز 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
کجا باید برم  برا درخواست یه سال پیش ثبت ثنا شدم

دفاتر قضایی هستن شکایت رو ثبت میکنن.برو اونجا.خودشون برات مینویسن ثبت میکنن.جوابشم نده کلید اگه داره قفل رو عوض کن چیزی از خونت نیاد برداره