2777
2789
عنوان

کنکور خواهش میکنم مشاوره بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 17 پست
آخه میگن رشته های تاپ برا معدل بیستاس من الان اتاق عمل میخونم ولی دندون خییلی دوس دارم.

ببین عمومی ک میگن تاثیر دارع فقط امتحان نهاییاتع ک تاثیر دارع ینی چهار تا عمومی نمرات امتحان نهاییت...اگر قطعی بشع البتع.. 

نزدیکم که می آیی نرم و آهسته بیا...مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهاییم...(سهراب سپهری)
ببین عمومی ک میگن تاثیر دارع فقط امتحان نهاییاتع ک تاثیر دارع ینی چهار تا عمومی نمرات امتحان نهاییت. ...

پس تاثیر تخصصیایی که نهایی دادیم چی؟یعنی نمره نهایی تخصصیا درنظر گرفته نمیشه بجاش معدل کل نهایی و تاثیر میدن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس تاثیر تخصصیایی که نهایی دادیم چی؟یعنی نمره نهایی تخصصیا درنظر گرفته نمیشه بجاش معدل کل نهایی و تا ...

ببین عمومیا تاثیرش مستقیمه ولی اختصاصیا با کنکورع و کنکور از۱۴۰۲ فقط تخصصی هاس..

ی جورایی خوبع ی جورایی بددوبار در سال میشع کنکور داد ک خب فک نکنم دولزدهمیا بتونن بدم نوبت اولو چون بلد نیسن نمد

نزدیکم که می آیی نرم و آهسته بیا...مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهاییم...(سهراب سپهری)