2777
2789
عنوان

لطفاااا همه بیاین نظرتون رو بگین برام مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما ادامه بده من چهل سالمه مجردم طلاق گرفتم میخوام ادامه بدم متاسفانه شاغل نیستم

از 25 سالگی همش تصمیم میگیرم و منصرف میشم دیگه دیروز رفتم ثبت نام کردم اما دو دلم میگم دیگه دیره اما هر چی زمان میگذره من افسوس میخورم چرا نخوندم... 

حتما به تحصیلاتت ادامه بده عزیزم 

مزایا =از نظر شخصیتی تحصیلات به ادم ارزش میده 

_دوسه روز دیگه جلوی بچه حرف برای گفتن داری _  خودت احساس عقب موندن نداری _احساس مفید بودن میده به ادم_سرگرمی 

عزیزم تو مادری درست  تو باید برای خودت هم ارزش قائل باشی مادری که خودش فدای بچهاش کنه دوسه روز دیگه  میشه تو سری خورد 

روی صحبت م باخانمی که گفت بشین مواظب بچت باش 

و خانمی که گفتی همسرم نمیزاره درس بخونم عیب نداره قشنگم میدونی بیشتر کشورهای پیشرفته جهان  تمرکزشون روی بهبود و تقویت مهارت هاشون بنظر من کلاس کامپیوتر عالی کلاس زبان 

نمیدونم رشته مد نظرت چیه ولی  کلاس ها و کارگاه های آموزشی زیادی برای تقویت ورشد خودمون 

حتما به تحصیلاتت ادامه بده عزیزم  مزایا =از نظر شخصیتی تحصیلات به ادم ارزش میده  _دوسه ر ...

خیلیییی ممنون عزیزم خودمم نظرم همینه میگم من که تو خونه نشستم چی میشه یکم ب خودم زحمت بدم در ضمن فک میکنم با خوندن روحیه ام خیلی خوب میشه خیلیا اطرافیان میگن اونایی ک خوندن ب کجا رسیدن و فلان و فلان حرفشون تاثیر گذاره یکمم انگار تنبل شدم ک میزارم حرفشون روم تاثیر بزاره.... ب امید خدا پس ادامه میدم... 

دختر داییم ۳۰ سالشه ۵ابتدایی سواد داشت دوتا پسر ۱۳و ۹ساله داره الان از دو سال پیش شروع کرد فشرده خوندن امسال دبپلم انسانی گرفت الانم داره واسه کنکور میخونه

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

عزیزم حتما ادامه تحصیل بده 

دلیل

شما سنی نداری و جوونی

فرزندت دوست داره وقتی بزرگ میشه بپرسن مامانت چی کارس با افتخار جواب بده مامانم یه خانم مهندس موفقه 

یا یه برنامه نویس عالی

یا هر چیز دیگه

🏵حامی حیوانات 🏵/ الهام نیستم اسمم دلارا هست این کاربری مال دوستم بوده ....  / تنها یک چراغ است که مرا هدایت می کند و آن چراغ تجربه است.

البته  با کمال احترام به همه خانمای خانه دار که واقعا فداکاری میکنن 

و کارشون سخته

🏵حامی حیوانات 🏵/ الهام نیستم اسمم دلارا هست این کاربری مال دوستم بوده ....  / تنها یک چراغ است که مرا هدایت می کند و آن چراغ تجربه است.
ممنون عزیزم از حرفای قشنگتون  میخونم انشالله...

موفق باشی

به نظرم نخون من خودم ۲۰ سالمه ولی مجردم دانشگاه ملی شهر خودمونم اوردم خانوادم نزاشتن  برم الان دیگه حوصله ندارم اگرم میخوای بخونی که بری سرکار نخونی بهتره ولی اگه برای سواد خودته هرجورراحتی اگه حوصلش و داری بخون ولی خو یکم برات سخت میشه

به نظرم نخون من خودم ۲۰ سالمه ولی مجردم دانشگاه ملی شهر خودمونم اوردم خانوادم نزاشتن  برم الان ...

من از اول به درس خوندن علاقه داشتم اما تو روستامون فقط تا سوم بود شهرستان هم خانواده نذاشتن از اون موقع تا الان هر وقت مدرسه ها باز من داغ دلم تازه میشه غصه میخورم ک چرا شرایط من باید اینطوری میشد درس نخونم..... تا اینکه دیگه شوهرم دید واقعا هر چ زمان میگذره من درس و فراموش نکردم گفت بخون...