2777
2789
ببنظرت چیکار کنم؟؟؟ خوب میشم ؟

اره کاش میگفت منم دنبال راه حلم

در این دنیا همه چیز دست خود آدم است حتی عشق، حتی جنون، حتی ترس .. آدمیزاد می تواند اگر بخواهد کوه ها را جا به جا کند می تواند آب ها را بخشکاند می تواند چرخ و فلک را به هم بریزد آدمیزاد حکایتی است می تواند همه جور حکایتی باشد حکایت شیرین حکایت تلخ حکایت زشت ... و حکایت پهلوانی ...
مشکل اینجاست تا با بقیه تعاملی نداشته باشی نمیتونی بری تو جامعه من اعتماد به نفسم خیلی پایینه میترسم ...

من تو جامعه ام . شاغلم کارمم با مردم سرکار دارم ولی همش فکر میکنم از پس کارای محول شده یا کارایی که میخام مسئولیتشو قبول کنم برنمیام

با دیدن رفتارای امیخته با بی محلی و بی علاقگی دیگران هم خیلی تو ذهنم برداشتای منفی میاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=211241777]من تو جامعه ام . شاغلم کارمم با مردم سرکار دارم ولی همش فکر میکنم از پس کارای محول شده یا کارایی که ...[/QUOTE فک کنم برگرده بهمون کمبود اعتماد به نفسو عزت نفس

در این دنیا همه چیز دست خود آدم است حتی عشق، حتی جنون، حتی ترس .. آدمیزاد می تواند اگر بخواهد کوه ها را جا به جا کند می تواند آب ها را بخشکاند می تواند چرخ و فلک را به هم بریزد آدمیزاد حکایتی است می تواند همه جور حکایتی باشد حکایت شیرین حکایت تلخ حکایت زشت ... و حکایت پهلوانی ...