2777
2789
مگر نه اینکه ادم بالفطره بهتر از دیروزشه حتی یه درصد ... بنظرتون مشاوره و کتاب کمک کننده هست ؟

میگن هرچی سن بره بالاتر بهتر میشه ادم واسه من که اینجوری نشده

در این دنیا همه چیز دست خود آدم است حتی عشق، حتی جنون، حتی ترس .. آدمیزاد می تواند اگر بخواهد کوه ها را جا به جا کند می تواند آب ها را بخشکاند می تواند چرخ و فلک را به هم بریزد آدمیزاد حکایتی است می تواند همه جور حکایتی باشد حکایت شیرین حکایت تلخ حکایت زشت ... و حکایت پهلوانی ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم من کلا طوریم حتی به مشاوره هم نمیتونم امید ببندم روانپزشک هم رفتم سه سال داروهم خوردم فایده ...

چرا ؟

راهکاری باشه با دارو مخالفم . تمرین برا کاهش اضطراب و اصلاح عادت مقایسه کردن خودمون با دیگران و ..

چرا ؟ راهکاری باشه با دارو مخالفم . تمرین برا کاهش اضطراب و اصلاح عادت مقایسه کردن خودمون با دیگران ...

نمیدونم تو خوبه انگیزشو داری ولی من حتی جرات تغییرو ندارم هی فکر میکنم شکست میخورم

در این دنیا همه چیز دست خود آدم است حتی عشق، حتی جنون، حتی ترس .. آدمیزاد می تواند اگر بخواهد کوه ها را جا به جا کند می تواند آب ها را بخشکاند می تواند چرخ و فلک را به هم بریزد آدمیزاد حکایتی است می تواند همه جور حکایتی باشد حکایت شیرین حکایت تلخ حکایت زشت ... و حکایت پهلوانی ...

دلم یکیو میخواد بنشینم رااااحت باهاش از دغدغه هایی که دارم بگم از اینکه چرا برا بقیه عادی شدم

دیگه بودنم برا رفیقام تفاوت نداره انگار

خانواده بازم ب نسبت مرامشون بیشتره

خدایا .. خودمم نمیفهمم چرا این چیزا تا این حد برام غیر قابل هضمه . 

دلم یکیو میخواد بنشینم رااااحت باهاش از دغدغه هایی که دارم بگم از اینکه چرا برا بقیه عادی شدم دیگه ...

راستش من از داشتن رفیق هم امتناع میکنم شاید مشکلاتم به خاطر اینه که سعی نکردم دوستی رو واسه خودم نگهدارم

نمیدونم تو خوبه انگیزشو داری ولی من حتی جرات تغییرو ندارم هی فکر میکنم شکست میخورم

چرا که نه عزیزم ، همه ادما کلی ارزو دارن من خودم دلم واسه فرصت جوونیم میسوزه ، میخام بهتر از الانم باشم ، حیفه عوض نشیم 

واقعا حیفه جوونیم داره تو حسرت میگذره

راستش من از داشتن رفیق هم امتناع میکنم شاید مشکلاتم به خاطر اینه که سعی نکردم دوستی رو واسه خودم نگه ...

من از دو سال قبل تقریبا اینطوری شده بودم شاید میشد که چهار ماه از دوستم به اون صورت خبری نداشتم ، ینی حوصله نداشتم یه جورایی تنهایی میخاستم اما الان دلم لک زده برم سفر باهاشون یا حتی دورهمی یا حتی حتی بیرون رفتن دوساعته . رفیق خوبه 

من از دو سال قبل تقریبا اینطوری شده بودم شاید میشد که چهار ماه از دوستم به اون صورت خبری نداشتم ، ین ...

من یک رفیق داشتم بنا به دلایلی از هم دور شدیم دیگه هم ندیدمش هیچکی مثل اون نمیشد  کلا از دوستی های این دوروزمونه خوشم نمیاد فک میکنم همه دنبال منافع خودشونن فقط

من یک رفیق داشتم بنا به دلایلی از هم دور شدیم دیگه هم ندیدمش هیچکی مثل اون نمیشد  کلا از دوستی ...

صادقانه بگم وقتی دورم همه بودن منم منفعتی بودم ولی اشتباهه ، با رفیق و دوست باید رفاقت کرد نه تجارت

مشکل اینجاست تا با بقیه تعاملی نداشته باشی نمیتونی بری تو جامعه من اعتماد به نفسم خیلی پایینه میترسم برم تو اجتماع