2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 41 پست
منم عاشق بچه ها هستم اما همیشه نگران آیندشون هستم بخاطر همین باهمسرم تفاهم کردیم یدونه بیاریم که بت ...

متاسفانه من هیچ جوره نمی تونم تو این مورد با شوهرم به تفاهم برسم

دارم از شوهرم متنفر میشم.نمی دونم چیکار کنم

تا الان به تمامی سازهاش رقصیدم.این یکی از عهده من برنمیاد

چرا؟

آینده ش خیلی برام مهم بود 

ما پدرومادرا درقبال بچه ها مسئولیم باید بتونیم رفاه و ارامش و براشون فراهم کنیم...

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آینده ش خیلی برام مهم بود  ما پدرومادرا درقبال بچه ها مسئولیم باید بتونیم رفاه و ارامش و براشو ...

منم دوتا دختر دارم

همه میگن بزار حامله شی شاید پسر شد

ولی خودمون دیگه دوست نداریم

نظر شما کاملا درسته 

واقعا ما مسولیم

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️
متاسفانه من هیچ جوره نمی تونم تو این مورد با شوهرم به تفاهم برسم دارم از شوهرم متنفر میشم.نمی دونم ...

بنظرم سخت نگیر بچه خیلی عزیزه اما انقدر ارزش نداره خودتو بخاطر کم داشتنش داغون کنی...دعا کن یدونه ت سالم و صالح باشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
منم دوتا دختر دارم همه میگن بزار حامله شی شاید پسر شد ولی خودمون دیگه دوست نداریم نظر شما کاملا د ...

بخدا دختر و پسر فرقی نداره گول حرفای اطرافیان رو نخورید...

دارم درس میخونم حقیقتش  کلاس اول هم یکم وقت میخواد میگم بزارم دیگه کامل مستقل شه پسرم  ا ...

ممنون خدا گل پسر شما رو هم حفظ کنه‌

۲۱ ماهشه عین ۲۱ ماه خواب شب ممتد نداشتم‌

فقط لحظه شماری میکنم بالای دوسال بشه هشیار بشه من بتونم شبها ممتد بخوابم 

اگه بخوام زیر ۳۵ سال اقدام کنم دوباره روز از نو روزی از نو .

هر چی خدا بخواد توکل .

خانمی تازه درس خوندن رو شروع کردی 

از چند سالگی بچه میشه شروع کرد . خیلی دوست دارم ارشد و دکترا بگیرم

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
همیشه شوهرم مخالف بوده ولی الان دیگه خودم افسرده شدم سر این موضوع دارم افسردگی میگیرم 

منم هم سن شمام الان سومی رو باردارم ....ب دلت گوش بده ....الان نیاری. بعدش پشیمون میشی ...چون ادم اگه پا ب سن گذاشت دور و ورش خلوت شد تاسف میخوره چرا یه بچه  اورده ...اگه بیشتر بیاره دور و برش شلوغتره ...روحیه ش بهتره ...پسرت چند سال دیگه میره سر خونه زندگیش تو میمونی و همسرت شاید چند روز وقت نکنه حتی یه سر بشما و پدرش بزنه ....اما اگه بچهی دیگه داری همه وقتت پره وهیچ حس دلتنگی نمیکنی چون یه بچه دیگه مشغولت کرده 

بخدا دختر و پسر فرقی نداره گول حرفای اطرافیان رو نخورید...

من بیست سالگی دختر اولم به دنیا اومده و ۲۳ دختر دومم

واقعا از جوونی چیزی نفهمیدم

حداقل میان سالی خوبی داشته باشم

و بتونم شرایط بهتری برا بچه هام فراهم کنم

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️
من بیست سالگی دختر اولم به دنیا اومده و ۲۳ دختر دومم واقعا از جوونی چیزی نفهمیدم حداقل میان سالی خ ...

ان شاءالله که موفقیت و خوشبختی بچه هاتو ببینی

بله درست میگی باید وقت واسه خودمون هم داشته باشیم