2777
2789

اونایی که با خانواده همسر و دخالت هاشون مشکل دارن، تو دوران آشنایی و خرید های عقد یا عروسی هیچی حس نکردین؟ 

یعنی تو اون برهه قبل از عروسی هیچی مشخص نبود؟

اگر حس کردین میشه بگید چکار کردن مثلا؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخودت نمیگن اون خانواده زرنگاش تو گوش پسرشون میخونن چی بخر چی نخر هرچی خواست تو ساز مخالف بزن

یه چیزی که هست نامزد من خیلی سرش شلوغه، یعنی صبح تا ظهر درگیره عصر تا شب هم همینجور 

فکر کنم فقط موقع ناهار و شام با مادرش همکلام میشن 

یه چیزی که هست نامزد من خیلی سرش شلوغه، یعنی صبح تا ظهر درگیره عصر تا شب هم همینجور فکر کنم فقط موقع ...

اینجا دیگه از الان باید سیاست رفتاری داشته باشی دیگه مدیریت کنی .برای خرید اینا خودتون دوتا برین بهتره مادرشوهرو خواهر خودتو مادرتو جاری و خواهرشوهرو راه ننداز رنبالت بگو خودمون دوتا بریم برای خرید خیلی بهتره خسته میشن دنبالمون باشن و فلان مستقل بودنو اینجوری یادش بده 

ببین حتما نشانه هست

حتما یکسری چیزا داد میزنه که این خانواده دخالت‌گره

اما نمیدونم چرا اکثر افراد بجای اینکه رو این موضوعات حساس بشند و چشماشونو باز کنند، برعکس میگذرند و چشماشونو میبندن

یه مسئله‌ی دیگه نوع بزرگ شدن خودشونه. وقتی تو خانواده خودت این مورد رو دیده باشی برات عادیه و متوجه آزاری که بعدا قراره بهت تحمیل کنه نمیشی

مثلا کسی که تو خانواده خودش حریم شخصی رعایت میشه و با دخالت و نظر بیجا برخورد میشه، اگر همچین رفتارایی جای دیگه ببینه توجهش جلب میشه و اعتراض میکنه