2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما الان متولد ۶۲ هستی 

خیلی از همسن هاتون تازه دارن ازدواج میکنن

پس برای بچه دار شدن دیر نیست 

اما نذارید سنتون بالای ۴۰ سال بشه و پشیمون 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️

من خودم  دوتا پسر دارم که دوقلو ان،دیگه هم فکر بارداری ندارم اصلا،چون یکی با دو تا وده تا اصلا فرقی ندارن،لذت بچه به همون اولیشه،تنها فرقش اینه،واسه یه بچه یه مادر مهربون،پر انرژی و فعالی وآیندش تامینه،ولی واسه دومی وبقیش باید اعصاب انرژی واز همه مهمتر پول داشته باشی وگرنه خیانت کردی در حق بچه که دنیا آوردیش

دومی  پسرم الان کلاس اوله

میگن بهترین زمان زیر ۳۵ سال هست 

پسرتون که سنش خوبه کاش زودتر هم میاوردین 

من هم سن شما هستم اما پسرم یک سال و ۹ ماهشه

همیشه میگم کاش زودتر آورده بودم که بارداری دومم به ۳۵ سالگی نرسه

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
چرا اینقدر دیر 🤔🤔🤔

همیشه شوهرم مخالف بوده ولی الان دیگه خودم افسرده شدم سر این موضوع دارم افسردگی میگیرم 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
پسر من ۱۹سالشه و تک فرزنده بنظرم عاقلانه ترین تصمیم زندگیم همین بوده  

واقعا؟از چه نظر

من عاشق بچه ام

شوهرم دوست نداره

یکی دارما.ولی از تصمیم شوهرم، دارم افسرده میشم.اونقد ناراحتم که حد نداره

میگن بهترین زمان زیر ۳۵ سال هست  پسرتون که سنش خوبه کاش زودتر هم میاوردین  من هم سن شما ...

دارم درس میخونم حقیقتش 

کلاس اول هم یکم وقت میخواد میگم بزارم دیگه کامل مستقل شه پسرم 

ان شاالله خدا حفظ کنه گل شما رو. دومی هم به زودی بیاری

واقعا؟از چه نظر من عاشق بچه ام شوهرم دوست نداره یکی دارما.ولی از تصمیم شوهرم، دارم افسرده میشم.او ...

منم عاشق بچه ها هستم اما همیشه نگران آیندشون هستم

بخاطر همین باهمسرم تفاهم کردیم یدونه بیاریم که بتونیم در آینده تامینش کنیم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
همیشه شوهرم مخالف بوده ولی الان دیگه خودم افسرده شدم سر این موضوع دارم افسردگی میگیرم 

ببخشید من کاربر آقا هستم . ولی بهتره بیشتر فکر کنید و حداقل با یه روانشناس دراین مورد مشورت کنید . سن خودتون کم نیست همینطور سن پسرتون 

کاربر مرد هستم