2777
2789

سلام

حقیقتا خودمونم خوب پسری خوشتیپ باشه پا میدیم دیگه

کی خوب دنبال پسر بد تیپ میره

حالا بماند ممکنه با طرف تو یه جای باشن هی همو ببینن اخلاقی همو جدب کنن.

در کل چه دختر چه پسر دنبال ادم بهترن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فهمیدم چی گفتی

درست میگی

کاری به درست و غلطش ندارم

ولی واقعیت همینه ک شما گفتی

هرچند استثناعات هم هستن

و هیچ جیز مطلق نیست

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان استاده ام کنار تو

دقیقا، بیشتر رفتارها بازتاب رفتار دیگران هست.حتی دخترها وزنها هم میگن برای دل خودمون کم حجابیم ولی د ...

طبیعی هم هست ادم دنبال یه ادم بهتر باشه

ولییی یه عده دیگه خیلی خودشون بالا میگیرن اینم‌هست😂😂یه چیزا خیلی بالا میخان

تناقض داره خط آخرت  آدم بهتر مگه اونه ک خوش تیپ تره؟    دختر اگ عاقل باشه میگرده دنبال پسری ک اخلاقش خوب باشه و مرد زندگی  و درنهایت بگیر باشه

ن اینکه وقتشو تلف کنه دور پسرای فقط خوش تیپ بی اخلاق ک صد تا دوس دختر داره   آخرشم کات کنه و دلش بشکنه

تناقض داره خط آخرت آدم بهتر مگه اونه ک خوش تیپ تره؟ دختر اگ عاقل باشه میگرده دنبال پسری ک اخلاقش ...

خوب حقیقت جامعس دیگه

همین قیافه باعث میشه اولدجدب بشی تا اخلاقش رو بسنجی

حرف تو درسته ولی خوب کی عملیش میکنه

این چیه تو همه تاپیکا میگی

برنامه ان میشه توشون طلا خرید الان تو اگه میلی رو با کد دعوت بری ۴۰ پول میده کهوفورا میشه برداشت بزنی ملی گلد ۹۰ میده که باید سه نفرو دعوت کنی همرو باهم برداشت میشه زد