2777
2789
نیت کردم 

شما قلبی پاک به روشنی آینه و به صافی آب زلال دارید اما قدری بلند پروازی می کنید

چراغ عشق را در دل روشن کن امیدت برآورده می شود به شرط آنکه از آیه ۲۰ تا ۴۵ سوره مبارکه واقعه را با معنی و حضور قلب بخوانی ترس را به خود راه مده جای هیچ گونه نگرانی نیست برقله پیروزی قرار داری مردد و دودل مباش

بد بودی ولی همونم خوب بود ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما قلبی پاک به روشنی آینه و به صافی آب زلال دارید اما قدری بلند پروازی می کنید چراغ عشق را در د ...

مرسی عزیزم

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
خوندم  عزیزم

این نقطه سیاه که آمد مدار نور           عکسیست درحدیقه بینش زخال تو

به کس یاجایی یا کاری دلبسته ای که آن را از هرچیز مهمتر می دانید و تمام فکر و اندیشه ها شما را در خواب و بیداری به خود مشغول ساخته است متاسفانه قدرت مقابله و رویارویی با آن را ندارید و اجرای آن کار را درحد توان خود نمی بینید با اطمینان می گویم آستین ها را بالا بزنید و اقدام کنید و با توکل برخدا از هیچ چیز واهمه نداشته باشید مسیر درست را انتخاب کنید و اقدام نمایید

نیت کردی

نیت کردم😊

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
نیت کردم😊

مرا تا عشق تعلیم سخن کرد    حدیثم نکته هر محفلی بود

عاقل و دانا روشنفکر کم توقع دهان قرص فرشته خو صمیمی کنجکاو بدبین صلح جو با حس ششم قوی اهل کشف حافظ اسرار مهربان و با معرفت هستید

احساس تنهایی دارید زیرا فکر می کنید کسی سخن شمارا درک نمی کند به شما توصیه می کنم به ماد رو پدر یا یکی از اقوام نزدیک اعتماد داشته باشید و برای او درد دل کنید و از او مشورت بخواهید

مرتباً یاد از گذشته نکنید بلکه با سرعت و دقت قدر امروز و فردا را بدانید و عمر را بیهوده تلف مکنید زیرا دنیا در تغییر و تبدیل می باشد انسانهای موفق از زمان بهره می گیرند

مرا تا عشق تعلیم سخن کرد      حدیثم نکته هر محفلی بود عاقل و دانا روشنفکر کم توق ...

چرا اینقد درست بود؟؟؟؟؟

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
برای روح حضرت حافظ یه صلوات بفرست 

چشم حتما..راجبع ازدواجمم یا اینکه عاقبتم چجوری میشه رو همیشع فال گرفت؟

چشم حتما..راجبع ازدواجمم یا اینکه عاقبتم چجوری میشه رو همیشع فال گرفت؟

ببین عزیزم فال یه نشونه بهت میده یه نوری برات روشن میکنه که راهتو تا حدودی روشن میکنه اول مشورت دوم تحقیق سوم تفکر چهارم توکل بعد اگه ته دلت دو دل بودی فال برطرف کننده شک و هموار کننده راهته از فال های چند گانه دوری کن اگر جواب نیتتو گرفتی بهش عمل کن ولی گفتم اول اون بالایی ها بعد فال 🙂