2777
2789
عنوان

خانواده مذهبی و گیر:(

| مشاهده متن کامل بحث + 6114 بازدید | 138 پست
از محبتشه. نه گیر بودن. چه منفعتی براش داره؟؟؟

چه محبتی اخه من اینجور محبت رو نمیخوام منم اینده دارم بچه که نیستم بلد نیستم درست حرف بزنم از بس خونه نشینم :)

هعی چیزی ندارم که بگم شفای همه مشنگا 🙂

من ۱۷ سالم بود خودم از مدرسه برگشتم. خیلی هم محجبه و با وقار بودم. یه پسره مزاحمم شد. خیلی حالم بد شد.

گفتم اگه دختر دارشم تا دانشگاه هم خودم میبرمش.

میدونی چرا؟؟؟ چون تنش مثل خودم نلرزه.

کاش دخترم بفهمه که چقدر دوستش دارم

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۷ سالم بود خودم از مدرسه برگشتم. خیلی هم محجبه و با وقار بودم. یه پسره مزاحمم شد. خیلی حالم بد ش ...

لایک

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

منم خانوادم همینه

به مامانم که میگم میگه زن تابع مرده هرچی اون بگه زن حق نداره چیزی بگه😶😐

کاربر ایواز هستم کاربریم تعلیق شده،این کاربری قبلیمه برش گردوندم تا فقط تاپیکاشو حذف کنم اگه حذف کردم دوباره تعلیقش میکنم، و تا موقعی که کاربری ایواز رو برگردونن من با این کاربری فعالیت میکنم.

منم تنهایی نمیگذاشت برم بیرون

میرفتم دانشگاه غروب میشد میامد تو ایستگاه اتوبوس مینشست تا از ایستگاه تا خونه تنها نباشم

دوستام میرفتن بستنی فروشی من نمیتونستم برم یه بار یواشکی رفتم اینقدر زنگ زد مامانم گوشیم سوخت

دیگه چه میشه کرد میگذره

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
به جای ناراحتی فکر کن مثل گل دارن ازت مراقبت میکنن به نفعته

از محبت گل ها خار میشود😐نمیخوام ازاین محبتا مگه دزدم همش توقفسم

منم خانوادم همینه به مامانم که میگم میگه زن تابع مرده هرچی اون بگه زن حق نداره چیزی بگه😶😐

واییی همینننننه منم حرص میخورم 

چه محبتی اخه من اینجور محبت رو نمیخوام منم اینده دارم بچه که نیستم بلد نیستم درست حرف بزنم از بس خون ...

رو خودت و توانایی هات کار کن. ربطی به بیرون رفتن نداره.

دوست و فامیل که دارید.

سعی کن کلاس آنلاین و مطالعه کتاب غیر درسی ت رو بالا ببری.

دست مادرت رو هم ببوس که برای حفظ آرامش ت، حاضره بحث کردنها و نگاه منفی ت بهش رو تحمل کنه

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

گلم پدر منم همین بود با یه تفاوت به حجابم کاری نداشت ، اما الان که خودم بچه دارم میفهمم چقدر دلش برا من شور میزده ، خانواده فقط میخواد بچه ش رو حفاظت کنه از آسیب ، چون خطرات احتمالی رو خیلی بیشتر درک میکنه ، وگرنه چرا شما و رفت و آمدتون برا همسایه ها مهم نیست؟؟چون شما براشون اهمیتی نداری ، گرفتی مطلب رو؟؟؟

باور کن در آینده خوشبختر از اینایی که خونوادشون آزادشون میذاشت 

😩خداکنه همین باشه ولی اینجوری عقده ایی شدم😕💔