2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 37 پست
عزیزم هزینه ها جانبی  مثل سی تی اسکن و هزینه بیمارستان چقدر شدن

سی تی اسکن نداره ، یه آزمایش خون داره که من چون هفتهء قبلش چکاپِ کامل داده بودم فقط آزمایشِ انعقاد دادم شد ۴۰ و خوردی... عکس رفتم آتلیه از قبل از عملم گرفتم شد ۱۶۰ و خوردی ... چسب و یه چیزِ پلاستیکی برا توو بینیم خریدم ۶۰ تومن ... عینک یخی خریدم ۱۵ یا ۱۸ دقیق یادم نیس... دیگه همینا بود فک کنم

بمونه این آخرین غزلم برای افطارت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سی تی اسکن نداره ، یه آزمایش خون داره که من چون هفتهء قبلش چکاپِ کامل داده بودم فقط آزمایشِ انعقاد د ...

مبارکت باشه انشالله

به من گفت برم سی تی اسکن 

و بعدم آتلیه برا عکس قبل عمل 

حالا خدا کنه این هزینه ها زیاد نشن

اللهم صل علی محمد وآل محمد

نمیدونم کی خوبه کی بد گلم من ایران عمل نکردم

ولی رنج قیمتش بقیه که میرن معمولا ۷ تومن هست تاا ۳۰ که ترمیمیه

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   
نه من پیشِ دکتر موسوی جراحی کردم عزیزم و خیلیییی راضی‌ام

مبارکت باشه عزیزم....بعد میگم کامل با همه هزینه ها۱۳تمن شد؟؟با بیمارستان واینا؟چقد بستری بودی؟

حرفی برای بیان حالم ندارم...
ن نوراباد..یکی از دوستام اونجا پیش اسدی عمل کرده

خوب شده بینیش؟ چندتایی پیشِ اسدی عمل کردن راضی نبودن حتا روزی رفتم آزمایش بدم یه خانومی دماغشو نشونم داد گف اسدی خرابش کرده نرو پیشش و اینا 

بمونه این آخرین غزلم برای افطارت