2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 37 پست
خوب شده بینیش؟ چندتایی پیشِ اسدی عمل کردن راضی نبودن حتا روزی رفتم آزمایش بدم یه خانومی دماغشو نشونم ...

اره مال این خیلد خوب شده البته خییییلی طبیعی میزنه

حرفی برای بیان حالم ندارم...
مبارکت باشه عزیزم....بعد میگم کامل با همه هزینه ها۱۳تمن شد؟؟با بیمارستان واینا؟چقد بستری بودی؟

مرسی عزیزم ❤ آره کامل ... من صیحِ زود رفتم بیمارستان ساعت ۱۲ رفتم اتاق عمل دیگه ۶  ۷ خونه بودم مرخص شدم چون حالم خوب بود

بمونه این آخرین غزلم برای افطارت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم ❤ آره کامل ... من صیحِ زود رفتم بیمارستان ساعت ۱۲ رفتم اتاق عمل دیگه ۶  ۷ خونه بودم ...

بعد ببخش اینقد سوال پرسیدم...تقریباچند بار باید بری و بیای برای ازمایش واینا تا روز عمل؟

حرفی برای بیان حالم ندارم...
بعد ببخش اینقد سوال پرسیدم...تقریباچند بار باید بری و بیای برای ازمایش واینا تا روز عمل؟

نه عزیزم راحت باش🌹 من چون میترسیدم خیلی طولش دادم وگرنه صبح که بری عکس بگیری و آزمایش بدی بعدازظهر تحویل میدن ... فقط تست کرونا هم باید بدی که ۳ روزه جوابش میاد برا اونم که صبر کنی بعدش هرروزی دکتر بهت نوبت داد میتونی بری برای عمل

بمونه این آخرین غزلم برای افطارت