دو روز پیش دوز دوم واکسن زدیم من خوب بودم تا امروز یهو حالم بد شد بعید هم میدونم عوارض واکسن باشه چون عطسه و سرفه و تب و ابریزش بینی و شکم درد و بیحالی شدید دارم هفته پیش هم پدرشوهرم یه مهمونی بزرگ داد همه بدون ماسک تو هم لولیدن شوهرمم رفت نکنه کرونا گرفتم واکسن زدم تشدید شده؟چون حالم فوق العاده بده از تب انگار رو ابرام،ب شوهرم گفتم حالم خیلی بده گفت حال منم بده،بعد بلند شد رفت پایین خونه مادرش تا الان هم نیومده بگه خوبی بهتری زنده ای هییییچ،انتظار زیادی دارم حواسش بهم باشه؟حتی بهش گفتم برو شیر محلی بخر واسم گرم کنم بخورم واسه گلوم برگشته میگه پول ندارم یه فلان قدر تومنه میخوام برا لاستیک ماشین!گفتم مگه شیر چقدر میشه سلامتیم مهمتره یا ماشین واقعا،خلاصه با یه عالمه چسی رفت یه بطری شیر از مغازه گرفت بهم داد و رفت خونه مامانش اینا،خسیس هم اصلا نیستا ولی نمیدونم یهو چش میشه این رفتارارو نشون میده،حالشم میدونم بد نیست من الان ب زور میرم تا اشپزخونه یه لیوان اب بخورم،اون از وقتی رفته تا الانصدای حرف زدنش یه بند میاد،رفتارش و بی توجهیش واقعا عادیه؟
مرسی از توصیه هاتون،متاسفانه اهل تلافی نیستم و فقط اشک میشن این بی توجهی هایی ک داره در حقم میکنه
من مادرشوهرم مریص شد هی براش اش درس کردم بردم ولی بعد چن ماه من مریض شدم یه بشقاب غذا هم برام نیاورد بعد اون هرموقع مریض هم بشه من دیگه یه لیوان ابم دستش نمیدم
چقد بد عزیزم،میدونم که خیلی سختت هست،اگه میبینی واقعا بهت حسی نداره جداشو،وگرنه یه عمر باید عذاب بکش ...
اره همیشه بهش فکر میکنم ک تمومش کنم و بقیه زندگیمو تلف نکنم ولی همش ب گذشته نگاه میکنم ک چقدرررر دوستم داشت ک حتی اسممو رو بدنش تتو کرد،میگم شاید مشکل الان از منه،تنها دلیل ادامه دادنم گذشته ی خوبمونه ک منتظرم تکرار بشه...
عزیزم خدا همیشه هست جوابشو یه روز پس میده توام به خودت برس برا خودت کباب درس کن ...
واقعا یهو بی انرژی شدم حتی تا اشپزخونه ب زور میرسم واسه اب خوردن،سر پا بودم سرم گیج رفت،این چیزارو براش تعریف میکنم هیچ عکس العملی نشون نمیده یا یه جوری نگام میکنه ک باور نکرده حال بدمو،باورتون میشه؟
برای مادرشوهر فرق میکنه ولی من کسایی ک دوست دارم رو نمیتونم براشون کاری نکنم وقتی مریضن اصلا کلافه و ...
یه بار برا منم پیش اومد به شوهرم گفتم چرا اینطوری میکنی گفت بخدا من بلد نیستم کاری واسه ادم مریص بکنم ولی تو خودت به من خبگیلی میرسی فک میکنم واسه خودتم میتونی برسی
یه چیزی بگم اینو اکثر مردا بین بحث میگن من کار میکنم خرجتو میدم اینو برات میخرم ولی تو اینجور ...
اره میدونم
ولی اینا خانوادگی گشادن و کاری نیستن اینم ب زور فرستادم بره سر کار،پدرشون ۴۰ سالگی بازخرید کرد نشست خونه،پسراشم اینطوری،فکر میکنه لطف میکنه ک میره سر کار و اپشن حسابش میکنه