2777
2789
عنوان

ب شوهرم میگم حالم بده بجا اینکه بپرسه چته میگه منم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 70 پست
گلم اونا ول کن استرس بدنتو ضعیف میکنه گلاب بخور تبت لیاد پایین اگه میتونی سیب رنده کن عسل بریز باهم ...

مرسی از توصیه هاتون،متاسفانه اهل تلافی نیستم و فقط اشک میشن این بی توجهی هایی ک داره در حقم میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر منم دوز دوم همین علائم شما رو داشت ولی خوب مراقب باشید

انشالله ک چیزی نباشه،راستش من فقط نگران عزیزانم هستم ک یه وقت از من مبتلا نشده باشن وگرنه من از خدامه زندگیم تموم بشه از بس بی هدف و انگیزه شدم

مرسی از توصیه هاتون،متاسفانه اهل تلافی نیستم و فقط اشک میشن این بی توجهی هایی ک داره در حقم میکنه

من مادرشوهرم مریص شد هی براش اش درس کردم بردم ولی بعد چن ماه من مریض شدم یه بشقاب غذا هم برام نیاورد بعد اون هرموقع مریض هم بشه من دیگه یه لیوان ابم دستش نمیدم 

چقد بد عزیزم،میدونم که خیلی سختت هست،اگه میبینی واقعا بهت حسی نداره جداشو،وگرنه یه عمر باید عذاب بکش ...

اره همیشه بهش فکر میکنم ک تمومش کنم و بقیه زندگیمو تلف نکنم ولی همش ب گذشته نگاه میکنم ک چقدرررر دوستم داشت ک حتی اسممو رو بدنش تتو کرد،میگم شاید مشکل الان از منه،تنها دلیل ادامه دادنم گذشته ی خوبمونه ک منتظرم تکرار بشه...

عزیزم خدا همیشه هست  جوابشو یه روز پس میده  توام به خودت برس  برا خودت کباب درس کن ...

واقعا یهو بی انرژی شدم حتی تا اشپزخونه ب زور میرسم واسه اب خوردن،سر پا بودم سرم گیج رفت،این چیزارو براش تعریف میکنم هیچ عکس العملی نشون نمیده یا یه جوری نگام میکنه ک باور نکرده حال بدمو،باورتون میشه؟

من مادرشوهرم مریص شد هی براش اش درس کردم بردم ولی بعد چن ماه من مریض شدم یه بشقاب غذا هم برام نیاورد ...

برای مادرشوهر فرق میکنه ولی من کسایی ک دوست دارم رو نمیتونم براشون کاری نکنم وقتی مریضن اصلا کلافه و دیوونه میشم

واقعا یهو بی انرژی شدم حتی تا اشپزخونه ب زور میرسم واسه اب خوردن،سر پا بودم سرم گیج رفت،این چیزارو ب ...

واقعا سخته 

خب چی میشه یخورده ازت مواظبت کنه 

بیخیال هروقت حالت بهتر شد پاشو یه چی درس کن بخور 

نههههه خیلییییی جدی توی بحث و دعواها میگه

یه چیزی بگم 

اینو اکثر مردا بین بحث میگن من کار میکنم خرجتو میدم اینو برات میخرم ولی تو اینجوری میکنی

اکثرشون میگن تنها نیست

Setars can't shine without dankess
واقعا سخته  خب چی میشه یخورده ازت مواظبت کنه  بیخیال هروقت حالت بهتر شد پاشو یه چی درس ک ...

اره بیخیال کلا از زندگی مشترک شانس نیاوردم🥺ادم پر توقعی هم نیستم ولی خب ادم این بی توجهی هارو میبینه انگار ضعیفتر میشه حالش بدتر میشه

برای مادرشوهر فرق میکنه ولی من کسایی ک دوست دارم رو نمیتونم براشون کاری نکنم وقتی مریضن اصلا کلافه و ...

یه بار برا منم پیش اومد به شوهرم گفتم چرا اینطوری میکنی گفت بخدا من بلد نیستم کاری واسه ادم مریص بکنم ولی تو خودت به من خبگیلی میرسی فک میکنم واسه خودتم میتونی برسی 

کلا اینطورین نهایت رسیدگیش اینه که برو دکتر

یه چیزی بگم  اینو اکثر مردا بین بحث میگن من کار میکنم خرجتو میدم اینو برات میخرم ولی تو اینجور ...

اره میدونم 

ولی اینا خانوادگی گشادن و کاری نیستن اینم ب زور فرستادم بره سر کار،پدرشون ۴۰ سالگی بازخرید کرد نشست خونه،پسراشم اینطوری،فکر میکنه لطف میکنه ک میره سر کار و اپشن حسابش میکنه